avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... legea salarizarii 330/2009
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

legea salarizarii 330/2009

buna seara
va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc in legatura cu trecerea de la functionar public la personal contractual. in decembrie 2009, in cadrul DSP eram functionar public - incadrarea de consilier I sup 2( psiholog), din octombrie 2010 , in urma descentralizarii am devenit personal contractual- psiholog gradul 4.ce salar de incadrare ar trebui sa am eu ca personal contractual , conform legii cadru 330/2009?
mentionez ca am citit legea si nu pot sa-mi dau seama care e baza de la are se aplica coeficientii. va multumesc frumos si va doresc o seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: iojamaria , utilizator 18:06, 21 Noiembrie 2010
In 2010, doar functia este cea prvazuta in L.330, nu si coeficientii. Salariul se regaseste in veche lege de salarizare a pers. contractual, valabila in decembrie 2009 (OG.10 /2008, modif. L.177/2008 ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare personal contractual conform legii nr. 284/2010? AditzuA AditzuA Daca in 2009 eram incadrat la o institutie publica pe functia de referent, gr. III, iar prin Legea 330/2009 s-a eliminat gradul III dar un articol din lege ... (vezi toată discuția)
Se aplica grila de salarizare? borcanm borcanm Lucrez intr-o institutie publica si din luna august 2010 avem o noua organigrama si din functionari publici am redevenit personal medical (personal ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare personal contractual monicalirca monicalirca As vrea sa aflu , daca, cunoaste cineva actuala grila de salarizare a personalului contractual, deoarece prin Legea 330/2009 a fost abrogata Ordonanta ... (vezi toată discuția)