avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord

buna seara.daca am depus cererea de divort in mai 2010 acuzandu-l pe sotul meu acum vreau sa va intreb daca putem sa mergem impreuna si sa depunem o alta cerere ,de comun acord,de data asta ,rezultand din casatorie un minor in rest alte bunuri nu avem de impartit. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Oros , Avocat 21:30, 20 Noiembrie 2010
In conditiile in care aveti un copil minor nu puteti opta pentru aceasta modalitate a divortului, prin acordul partilor.
Potrivit legii 202 din 2010, puteți divorta prin comun acord chiar dacă aveți un minor din căsătorie , art. II din lege , modificând art. 37 alin. 2 din C fam,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

de ce acte as avea nevoie pentru... CristinaElvira CristinaElvira [i][u][quot][/b] Buna! As dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru un divort. Va multumesc de raspunsuri. :love2: (vezi toată discuția)
Model actiune divort cu un copil minor? jollyy jollyy Salutari, ma intereseaza un sfat, si un model de actiune, pentru un divort pe cale amiabila, cu un copil minor care va ramane mamei, cu bunuri care le vom ... (vezi toată discuția)
Cererea de divort-va rog sa-mi raspundeti !!!! gabriel1967 gabriel1967 Buna ziua, Eu si sotia ne-am separat demult, iar acum dorim sa introducem actiunea de divort;stiu ca chiar daca avem impreuna o fata de 13 ani, putem ... (vezi toată discuția)