avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto fara plata taxei
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto fara plata taxei

Va salut !
Avand in vedere ca taxa de inmatriculare a masinilor in Romania este ilegala si aberanta, caut un avocat dispus sa ma ajute in actionarea statului in judecata pentru inmatricularea definitaiva a masinii.
Buna ziua. Am o rugaminte la dumneavoastra. Zilele acestea trebuie sa legalizez hotararea judecatoreasca primita in procesul pe care l'am avut cu serviciul inmatriculari in vederea inamtricularii autovehiculului fara plata taxei pentru emisii poluante, pentru aceasta procedura avocatul mi-a cerut 300 de lei, as vrea sa stiu, daca se poate, daca tariful este ok. O zi buna !
VA DUCETI DVS CU SENTINTA FAVORABILA, VORBITI LA ARHIVA TRIBUNALULUI SI II SPUNETI GREFIEREI ca aceasta cauza a ramas irevocabila, ea verifica si va legalizeaza sentinta in 2-3 minute....faceti cum doriti, dar eu zic ca puteti rezolva problema fara niciun ban...!
Va multumesc frumos pentru raspuns. Cred ca asa voi face, totusi 300 de lei sunt niste bani, si mie personal mi se pare cam mult pentru o asemenea procedura.
Imediat dupa ce imi legalizez hotararea ma pot prezenta cu aceasta la politie pentru a-mi inmatricula masina ? Sau mai trebuie urmati si alti pasi ?
nu mai trebuie sa urmati nicio procedura...o legalizati si, impreuna cu intreaga documentatie necesara ptr inmatriculare, veti primii numere negre...cand o sa va ceara cei de la politie dovada taxei pe poluare, ii veti arata sentinta in original, legalizata, care va ramane la dosarul politiei...asta este tot...multa bafta!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2012
bogdan31, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2009 Robert Szasz Robert Szasz Ma intereseaza care dintre colegi a avut succes in instanta cu O.U.G. nr. 7/2009. Daca da, as dori cateva lamuriri profesionale. Multumesc! (vezi toată discuția)
Taxa de poluare auto Dana Lazãr Dana Lazãr Buna ziua! V-aş ruga să-mi trimite-ţi şi mie o copie a unei hotărâri admisa cu taxa de poluare, taxă ce a fost platita la sfârşitul anului 2008. Vă ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto lrd lrd Buna ziua, la data de 2.12.2009 am inmatriculat un autoturism skoda fabia si am platit taxa de poluare in valoare de 2170 lei, intrebarea mea este daca am vreo ... (vezi toată discuția)