avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Import
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Import

As vrea sa stiu definitia termenului "import cu titlu profesional", folosita in legea privind inregistrarea ca producator de eee a fondului de mediu, deoarece pt o societate IT care importa 1-2 aparate pt care testeaza softul si care de obicei se re exporta sau pur si simplu raman la noi cu anii pana se termina implementarea trebuie sa ma inregistrez ca producator de eee

va multumesc
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:20, 22 Noiembrie 2010
Da, intrati pe site-ul ANM, sectiunea deseuri si aveti la dee procedura de autorizare.Aveti postate si firmele autorizate pentru preluarea responsabilitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deseuri agenti economici andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 Buna ziua, O firma este inregistrata in Registrul Producatorilor si Importatorilor de EEE, si, in acest sens, transmite lunar Declaratia privind declararea ... (vezi toată discuția)
Certificari iuliana bogdan iuliana bogdan buna.am o firma care se ocupa cu comert calculatoare.v-as ruga sa imi spuneti daca am nevoie de ceva certificari pentru firma,am inteles ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pentru deseuri din ambalaje loremaria loremaria Suntem o firma care comercializam materiale de constructii si am vrut sa stim daca trebuie sa platim o taxa de mediu pentru deseurile din ambalaje sau putem sa ... (vezi toată discuția)