avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
N-am mai gasit mapa lui neagu, fratilor !#-o:((
Are cineva partea de teorie scanata si o poate posta ?
ioanasamoil a scris:

dana v a scris:

As vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie, daca mai retineti, la ce pagina a fost postat un curs cedo. a fost postat de catre cineva care a reusit un puntaj bun la ultimul examen, iar cursul era al unui profesor din Iasi. Azi am vrut sa-mi achizitionez Barsan pt. CEDO dar pe langa faptul ca este 300 RON este si foarte stufos , n-as avea timp nici macar sa citesc din el pt. martie. Va multumesc.
(si daca aveti si alte sugestii pt. CEDO le astept cu placere, eu am citit numai hotararile si am facut un puncataj de 0,30 la CEDO, iar pe total am picat in noiembrie cu 6.95)

Undeva la pg 36, dana. Parca postase camicris, sper sa nu ma insel.

Scuze, carmen miron a postat cursul si e intr-adevar la pg. 36. Am zis eu ca ma cam lasa memoria !:(
A contestat cineva regulamentul examenului pentru ca nici un candidat cu medie mai mare decat cea a ultimului intrat de la procurori sa nu ramana pe dinafara? Nu-i normal ca unii cu medii mai mari la acelasi subiect si acelasi examen sa fie respinsi iar altii cu medii mai mici sa intre, doar pentru faptul ca regulamentul facut prevede posibilitatea unei singure optiuni. Examenul acesta nu-i o loterie in care nu conteaza ceea ce stii, ci doar daca ai noroc si ai fost inspirat cand te-ai inscris! Daca subiectele erau diferentiate atunci intelegeam si macar pentru viitor sa incercam sa modificam aceasta nedreptate ”legala”! Urmaresc de mult timp acest aspect iar concluzia este urmatoarea:”la procurori intra candidati cu medii mici iar cei cu medii mai mari ca a lor sunt respinsi”. Multi vor sa devina magistrati, iar examenul este de admitere in magistratura! Aceasta intrebare am pus-o si pe un alt topic! Stie cine va ceva? Aici este problema! Eu as fi vrut sa optez pentru ambele si sa platesc doua taxe dar nu se poate! Eram intrata la procurori!
multumesc mult, Ioana. Sper ca glumesti cu lasatul memoriei,vad ca te descurci f. bine, eu nu mi-am amintit nici macar pagina, dar cine postase.....Sa ai spor!
Si eu subscriu la cele spuse de MedEx. Am picat din pacate la judecatori cu 7,15 si ma doare cand ma gandesc ca puteam intra la procurori :(( Nu-i corect deloc, mai ales cand te gandesti ca un procuror intrat cu 7,10 care n-ar fi prins post de judecator in urma examenului de acum, peste cativa ani va putea face cerere sa se transfere pe post de judecator!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)