avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
:))
Acest examen nu este o loterie.Este vorba de viitorul vostru ca magistrat:fie procuror, fie judecator.
Cand iti alegi o cariera, iti asumi niste responsabilitati, decizii si consecintele lor.
Daca iti doresti sa fii doar magistrat, indiferent de titulatura....sorry....schimba-ti cariera.
Ca sa faci meseria asta....trebuie sa ti-o doresti din tot sufletul si sa dai ce ai mai bun.
Sunt f. multi care au dat de la 5 ori in sus si in cele din urma au reusit....nu s-au descurajat si au invatat mult mai mult.
Asa ca lamentarile nu-si au loc....
Pe mine m-a trimis cineva de pe forum la cratita si pampersi....si ghici.... asta fac...dar mai si invat....
si mie imi pare rau ca nu am luat....dar, Show must go on!
SPOR LA INVATAT!
Subscriu si eu la cele scrise de Camicris... eu in martie am picat la judecatori cu nota cu care la procurori eram admis.... si acum in noiembrie, desi stiam ca la procurori se intra cu nota mai mica, m-am inscris tot la judecatori pentru ca asta doream sa fiu... cu orice riscuri....dupa mine important e sa faci ce-ti place si nu neaparat sa fii magistrat... profesand ceea ce nu ti-a placut de la inceput e posibil ca rezultatele sa intarzie sa apara....
Si totusi nimeni nu vrea sa se alature la formularea unui memoriu pentru suplimentarea locurilor?
Eu ti-am trimis un mesaj privat acum 2 zile.( pt. andreea)
Gata bradu? cred ca va pregatiti intens pt cozonaci

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)