avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
si pentru ca vorbeam cu o gagica cunsocuta pe aici .. mi-am dat seama ca imi lipseste forumul .... bradul l-am facut ... noi astia care ne-am lins ranile incercam sa mergem mai departe ... sa facem planuri pt noul an si noua batalie care ne asteapta ... danielled te pup
danielled a scris:

Gata bradu? cred ca va pregatiti intens pt cozonaci

Aoleuuu, nici nu stii !!!
Eu am framantat pana acum aluatul la penal, l-am lasat la dospit si au iesit niscaiva cozonacei. :)
Bradul e gata, cu globuri in el iar pe fiecare din ele am scris cate un numar de infractiune, cand ma uit la el sa imi aduc aminte ca mai am putin pana la examen.
Spor la invatat si sarbatori cu bine tuturor !!!
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
cip3118, utilizator
TE PUP, CARMEN! TE PUP, CIP! CE AŢI MAI FÃCUT? DE MULT NU AŢI MAI APÃRUT! MI-AM SCHIMBAT POZA DE AVATAR- SPER CÃ VÃ PLACE. AŢI RECUNOSCUT MANUALUL DIN POZÃ? SALUTARE TUTUROR FORUMIªTILOR, VECHI SAU NOI!
Allegra a scris:

Si eu subscriu la cele spuse de MedEx. Am picat din pacate la judecatori cu 7,15 si ma doare cand ma gandesc ca puteam intra la procurori :(( Nu-i corect deloc, mai ales cand te gandesti ca un procuror intrat cu 7,10 care n-ar fi prins post de judecator in urma examenului de acum, peste cativa ani va putea face cerere sa se transfere pe post de judecator!
...
Ultima modificare: Vineri, 10 Decembrie 2010
ContSters166416, utilizator
va pup si eu si ne-auzim la anu:D

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)