Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Gata, s-au inchis ranile?! Eu cred in Mos Craciun , in povesti cu zane, in minuni si nu in ultimul rand in Dumnezeu! Citesc si eu dar inca nu sunt cu mintea la carte iar sarbatorile parca sunt pe langa mine! Astept o minune! Sunt doar cativa intre mine si linie! Stiti ca la procurori sunt doar 15 candidati cu nota de 7, neintrati? Din pacate nu m-am inscris acolo! Astept o minune....astept o minune in viata mea... astept o minune...... sa mai pot schimba ceva! Spor la ce vreti voi! :D
Am o mare rugaminte la voi...stiu ca e off-topic dar citindu-va mesajele, mi-ati lasat impresia ca vreti sa va ajutati semenii :D
Am promovat examenul de admitere in avocatura organizat in luna noiembrie 2010 pentru cei care s-au definitivat in alte profesii. Am inteles ca acum trebuie sa asteptam sa se valideze rezultatele examenului de catre Consiliul UNBR care se va intalni la Brasov. Intrebarea mea este ce fac mai departe? Cat timp am la dispozitie ca sa cer inscrierea mea in Barou? Problema este ca nu imi prea vine sa imi dau demisia de la actualul loc de munca si parca sa mai astepta putin pana iesim din criza Daca va intrebati de ce m-am mai dus la examen, va spun ca a fost planul de rezerva in caz ca nu reusesc la magistratura. Am picat la judecatori cu 7,15 dar vreau sa mai incerc in martie 2011. In acelasi timp, nu as vrea sa pierd nici rezultatul examenului de avocatura, ca nu se stie niciodata...
In concluzie, cum as putea sa trag de timp, sa nu ma inscriu in barou acum dar sa nu pierd nici dreptul de ma inscrie in barou?
Am citit legea si statutul si nu am gasit nimic. Termenul de 2 ani se aplica numai la avocatii stagiari.
Multumesc frumos anticipat!
Va citesc de ceva vreme mesajele si va admir pentru determinarea cu care va pregatiti pentru acest examen, sunt una dintre persoanele care stie ce inseamna a invata materia de drept.
Intentionez ca anul viitor in toamna sa dau si eu acest examen. Va rog vreti sa ma lamuriti daca pentru a ma inscrie la examenul de admitere in magistratura trebuie sa am vechime in domeniu juridic, eu am terminat facultatea de drept in 2007 insa nu am profesat. Am citit legea 303|2004 dar, spre rusinea mea, nu stiu daca am inteles bine, ca pentru admitere inm nu ai nevoie de vechime dar faci 2 ani cursurile INM iar pentru admitere magistratura iti trebuie vechime in domeniul juridic.
M-ar mai interesa parerea celor care au mai dat acest examen , daca au indoieli cu privire la corectitudinea acestui examen.