avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
OK. DATA FINALA 09.01.2011
buna! sunt si eu alaturi de voi. Vreau sa va sustin, ce tr. sa fac? Abia acum am intrat pe forum si am timp limitat, spuneti-mi voi, va rog , unde sa trimit datele etc.
Mai am un sfat, sa trimitem petitia viitoarei conduceri a CSM-ului care se va instala in aprox. 2 saptamani.
am gasit=D> pe forum informatiile si acum cateva secunde am trimis datele mele nume, cnp, adresa pe adresa de E-mail andreeaberariu@yahoo.com. Mai tr. sa fac ceva?Spuneti-mi merg cu voi si in audienta daca e nevoie(pana-n panzele albe,pt. ca nu e corect sa ti se ia o sansa reala de a promova un examen), dar cum am mai spus si dupa cum ne-a sfatuit si ZZ-man eu cred ca ar fi mai bine sa solicitam noii conduceri a CSM-ului aceasta cerere si nu actualei. E timp destul pt a se lua o decizie, examenul ar putea fi organizat in martie dar si in aprilie si daca imi amintesc bine in 2006 s-a organizat undeva in iunie, asa ca tr. facuta o strategie care sa ne sigure succesul, eu nu ma multumesc doar cu o incercare, vreau sa facem absolut tot ce tr. pt a se organiza examenul in primavara sau cel mult in vara.
Am inteles ca cei care urmeaza sa vina la conducerea CSM-ului sunt destul de accesibili si am avea sanse.
Buna ziua tuturor. Eu am dat prima data pe teste grila in noiembrie, dupa ce am mai dat in 2006-2007 sinteza. Dupa o ora jumatate ma uitam pe pereti, dar nu m-am ridicat sa plec. Am inceput sa recitesc si s-a instalat panica. Astfel incat am reusit sa le busesc. Rezultatul....am luat 7 in loc de aproape 9 cat as fi luat daca lasam teza cum o facusem prima data. Se pare ca nu a fost trenul meu! Mi-a trecut depresia! Mi-a luat cam mult dar mi-a trecut! Am vazut calendarul examenelor la CSM si in primavara nu se mai da examen pentru admitere in magistratura. Se da numai in octombrie-noiembrie. Cel putin asa este calendarul lor.
Andreea, eu as zice să scoţi forma finală a petiţiei la imprimantă, o semnezi, ataşezi lista numelor cu CNP-ul celor care te-au mandatat şio timiţi prin poştă cu scrisoare recomandată şi nu prin e-mail .

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)