avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Pe penultimul rand al memoriului- "functia de judecator", nu "judecatori".
Nu cred ca ar fi bine sa pomenim de dubla optiune, pt ca regulamentul nu prevede asa ceva si, daca am fi avut totusi dubla optiune, numarul de locuri ar fi ramas acelasi. S-ar putea doar sa deranjam cu aspectul asta. E doar o parere.
Ramona-M a scris:

Pe penultimul rand al memoriului- "functia de judecator", nu "judecatori".
Nu cred ca ar fi bine sa pomenim de dubla optiune, pt ca regulamentul nu prevede asa ceva si, daca am fi avut totusi dubla optiune, numarul de locuri ar fi ramas acelasi. S-ar putea doar sa deranjam cu aspectul asta. E doar o parere.

Sunt de aceeasi parere.
MedEx poate sa faca memoriu separat pentru asta.
Sunt aproape sigur ca, daca se incearca punerea in discutie a modificarii regulamentului de examen actiunea poate avea efectul contrar celui urmarit.
Una e sa soliciti organizarea unui nou examen si alta e sa vii cu tot felul de actiuni revolutionare.
Petitia trebuie sa se pastreze in limitele rezonabilului si ale bunului simt.
Daca se incepe cu acuze si cu punerea la indoiala a deciziilor anterioare ale CSM nu cred ca demersul mai are vreo sansa.

@ MedEx:
Asa cum am spus intr-un mesaj anterior, daca regulamentul examenului din noiembrie ar fi permis dubla optiune (asa cum vrei tu), tu cu 7,30, tot nu te-ai fi incadrat in cele 110 locuri.
Lista s-ar fi oprit la nota 7,35.
Asa ca te agiti degeaba.
Te inteleg ca esti suparata dar nu s-ar mai fi intrat pana la 7,10 la procurori, asa cum incerci tu sa sugerezi.
Pai tocmai ă:)sta este temeiul pentru care solicitam suplimentarea, faptul ca la inscriere nu am avut dreptul la dubla optiune. In alta ordine de idei proiectul noului regulament prevede:
„La inscriere, candidatii care indeplinesc conditiile de vechime prevazute de art.33 alin.1 din lege vor opta pentru concursul de adimitere conform art.33 din lege, inclusiv pentru functia de judecator, procuror, sau pentru concursul de admitere la INM.”
Crezi ca de frustrata scriu asta? Apropo la medii egale chiar si in varianta asta se vor suplimenta locurile! La medii egale cei care vor sa opteze pentru judecator si nu au loc se va suplimenta! Chiar si socoteala ta este gresita, deoarece nu stii la ce nota s-ar fi ajuns prin alunecare la examenul din nov. deoarece pentru cei cu medii egale se suplimenta sigur locurile la judecatori iar pentru restul nu stii cine ar fi optat si cine nu! Nu toti vor sa devina procurori sau...ai uitat?:)
Eu propun ca ultima varianta sa ramana cea postata. Dupa ce voi primi toate datele pana duminica inclusiv, voi trece in preambul numele tuturor, iar la final datele tuturor, respectiv CNP, NUME SI JUDET. Forma finala o voi posta apoi dupa strangerea tuturor datelor pt confirmare.
Nu ne posta numele si CNP pe site ! Trimite pe e-mail forma finala! Ok?
Stabileste o data pana la care sa-ti trimita lumea datele!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)