avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
dave, nu sunt în situaţia de a da sfaturi, dar cred că, dacă îţi faci o analiză serioasă, care să îţi dea posibilitatea de a face reglajele necesare, iar apoi treci la muncă, doar ceva accidental te poate împiedica să iei concursul. le salut şi pe dragele laelia, carmen, cami, artax, pe toţi ceilalţi forumişti: să aveţi spor!
magiunel a scris:

dave, nu sunt în situaţia de a da sfaturi, dar cred că, dacă îţi faci o analiză serioasă, care să îţi dea posibilitatea de a face reglajele necesare, iar apoi treci la muncă, doar ceva accidental te poate împiedica să iei concursul. le salut şi pe dragele laelia, carmen, cami, artax, pe toţi ceilalţi forumişti: să aveţi spor!

Pai tocmai ceva accidental m-a scos in afara admisilor in noiembrie.
Mai exact 2 raspunsuri trecute gresit pe foaia oficiala.
Adica de la 7,1 la 6,9 la procurori.
De alte greseli stupide nu mai vorbesc.
Ma doare cu atat mai mult cu cat ma tem ca asta a fost ultima sansa.
magiunel a scris:

Te salutam si noi cu drag, magiunel.
Imi lipsesc si mie discutiile de pe forum.
Davegahan, n-a fost ultima sansa: sigur vom mai avea si altele.
Situatia pare acum complicata sau chiar este complicata, dar o sa mai avem sanse si sper din suflet ca vom putea sa le valorificam.
Pana la urma, de noi depinde!

pt. davegahan si nu numai...
stiu ce inseamna sa pici un examen, stiu ce inseamna sa pui raspunsuri corecte si apoi sa te razgandesti si sa le treci a doua oara gresit...
in vara am vrut sa dau la INM, dupa alte 3 incercari (2 la direct pe post si 1 la INM), simteam ca e ultima sansa...insa..ghinion! in iulie am cazut si mi-am rupt tendonul rotulian la genunchiul la care am mai avut probleme in urma cu cativa ani...am simtit ca se prabuseste totul.. am constientizat ca o sa pierd si concursul..
toti doctorii din Severin mi-au zis ca trebuie operatie, plus cateva luni de recuperare, si mi s-a spus ca nu mi recomanda sa merg in carje la examen la doar o luna de la operatie. evident ca in aceste conditii si cu moralul la pamant nici nu m-am mai inscris la examen.
Am fost la Bucuresti la Foisor la dr care ma operase in urma cu ani si acolo...s-a schimbat situatia. Intrucat interpretarea RMN-ului aici a spus ca e vorba de o ruptura partiala a tendonului, si datorita faptului ca am o artroza la genunchi care cu timpul o sa ma duca la proteza, s-a evitat operatia si mi s-a dat un program de recuperare de 6 luni, pe care il urmez si in prezent.
cred ca va inchipuiti ce am simtit cand mi-am dat seama ca, in conditiile in care am scapat de operatie, puteam sa ma inscriu la examen...insa termenul de inscriere expirase..
totul parea terminat....
Dar, am strans din dinti si am MERS INAINTE.
am avut o perioada de concediu medical, pe care mi-am dedicat-o studiului, in septembrie am reusit sa scap de carje, am inceput serviciul, atunci am descoperit forumurile de pe acest site, de unde am invatat multe, inclusiv faptul ca nu esti puternic atunci cand nu cazi niciodata ci atunci cand odata cazut ai puterea sa te ridici. Profit de ocazia asta si le multumesc inca o data tuturor care au scris pe forumurile "admitere in magistratura", fara de ei nu stiu daca as fi reusit pana la urma...
Apoi m-am inscris la examenul din 21.11.2010, si cu inspiratie, noroc, dar si datorita muncii din ultimele luni, am trecut de proba grila la procurori, iar acum ma pregatesc de psihologic.
inteleg ca si acum perspectiva pare sumbra: coduri noi, modalitati diferite de organizare a examenului pe viitor, etc. Insa, nu trebuie sa descurajati, si sa dati tot ce puteti pentru a va indeplini dorintele...
Va urez succes pe viitor si fie sa se indeplineasca ceea ce va doriti cu adevarat!
Nu pot sa cred ca exista astfel de discutii pe acest forum. Sau mai bine spus, cum de ajunge cineva sa masoare inteligenta celor ce scriu pe acest forum si sa critice tot ce se posteaza aici. Si Magiunel, nu stiu, dar in conditiile in care erai foarte indignat de atitudinea admisilor de pe celalalt forum, ma asteptam sa ai mai mult respect fata de cei de aici si eventual sa dai vii cu idei constructive ( asta in situatia in care existau altfel de idei). Sa stii ca cine nu munceste, nu greseste. Cum ar fi fost oare sa fii tu initiatorul unui proiect si ceilalti sa nu faca decat sa aduca critici ( asa cum faci tu prin" argumente tari ca piftia"). Totusi inca mai cred ca nu te-ai legat de dorinta unora de a se organiza un nou concurs si de a face ceva in acest sens.
Referitor la rezultatele obtinute de cei de pe forum la examen,( pentru ca apropo, la fel ca si tine, toti am picat indiferent de rezultatul mai mare sau mai mic), consider ca motivul pentru care nu ne-am aflat de cealalta parte a liniei a fost acela al lipsei de siguranta in rezolvarea unor spete sau grile, ce se datoreaza in primul rand faptului ca nu s-a stapanit materia cum trebuie. Atunci cand cunosti materia perfect, nu mai ai dubii si dai raspunsul corect. Motive cautam cu totii pentru esec, si eu am cautat, insa, cred ca pana la urma trebuie sa acceptam realitatea-cei care au intrat au fost mai buni decat noi.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)