avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Eu nu am inteles nici acum de ce raspunsul ar trebuii sa fie altul si de ce sa se aplice "un formalism excesiv" nejustificat de nici un articol din cod. Eu cel putin nu am gasit. Astept cu nerabdare solutia la contestatie sa ma lamuresc si eu in ceasul al 12-lea.
Dragilor,

... sa va spun buna seara ... sa va spun buna dimineata ... e ceasul 1 fara un sfert ... si ca si voi, desi mi-am propus o pauza de o saptamana, parca nu am stare ... ma mananca si ma mananca ... asa ca ... dupa ce am vizitat vechea noastra casa - no commnent, pt ca e sub demnitatea mea sa ma cobor la josniciile acelui individ si nu numai -... am ajuns in sfarsit ... acolo unde ma simt bine.
Nici idee nu aveti cat de mult a reprezentat noul topic "in procesul de recuperare "(in popor se spune ca iti lingi ranile...) si pentru asta sunt recunoscatoare.
Astfel ca, mi-am comandat de pe ujmag.ro codurile cu RIL-uri si modificarile aduse de lg. 202/2010, cilegerea lui voineag si penalul general al lui mitrache si penalul special.
Inca nu stiu cu ce sa incep ...astept sa vina cartile, oricum mai am ceva program administrativ lasat restant ... dinaintea ... erei ...lor ..., insa cel tarziu saptamana viitoare MUSAI!
Inca ma sparg de ras ...thomas esti o scumpete, auzi la el .."cal batran" , dar dulce e si artax cu izvoarele dreptului!
Fratilor, dupa ce am analizat si auto ... auto ... auto ... am decis: nu am stapanit suficient, clar, asa ca ... la treaba ... nu mi-a pierit elanul, dimpotriva, insa sunt tare multe de pus la punct.
Cu Dumnezeu inainte!

Pupici ....
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
doniacris, utilizator
petra13 a scris:

Eu nu am inteles nici acum de ce raspunsul ar trebuii sa fie altul si de ce sa se aplice "un formalism excesiv" nejustificat de nici un articol din cod. Eu cel putin nu am gasit. Astept cu nerabdare solutia la contestatie sa ma lamuresc si eu in ceasul al 12-lea.
ªI EU AM TRÂNTIT-O PE-ASTA. AM FOST DERUTAT SI DE REDAREA ALINEATULUI ACELA ARHICUNOSCUT - DAR ABROGAT - DIN 282.
O DIMINEAŢA EXCELENTÃ ªI O ZI MINUNATÃ!
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
ContSters166416, utilizator
'neata tuturor,

Dupa cum deja vi-ati dat seama, am achiesat tacit la parerea unanima si ... mobilizare, fratilor!
Cred ca o sa incep cu procedura penala ... asa de incalzire pana vin cartuliile!
Pace voua!:)
doniacris a scris:

'neata tuturor,

Dupa cum deja vi-ati dat seama, am achiesat tacit la parerea unanima si ... mobilizare, fratilor!
Cred ca o sa incep cu procedura penala ... asa de incalzire pana vin cartuliile!
Pace voua!:)
Neata!
Ce carti ti-ai comandat?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)