avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii fiscale pentru firma fara activitate?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii fiscale pentru firma fara activitate?

declaratii fiscale pentru firma fara activitate??????????????#-o#-o#-o#-o
Ce declaratii fiscale tre sa depun pentru firma fara activitate?
Este deajuns ca in loc de bilant in acest caz sa depun o declaratie pe propria raspundere??????????
Cel mai recent răspuns: guardarian , utilizator 14:46, 1 Februarie 2011
Buna ziua. Da trebuiesc depuse pe o, si tva-ul il raportati soldul de la un decont la altul.
Intervin 2 aspecte:1. fara activ.declarata la ORC si inreg. cu regim derogatoriu la finante, depuneti doar bilant daca ati avut totusi activitate de la infiintare pana la "lipsa de activitate'.2. depuneti toate deconturile cu 0
Intr-o situatie asemanatoare ma aflu si eu. Am facut cerere pentru regimul derogatoriu si a fost aprobata; am suspendata activitatea pana in 2013 si totusi de la finante mi-au spus ca mai trebuie sa mai aduc declaratia 101, asta ca nu sunt si nu am fost platitor de TVA, altfel trebuia si declaratia 094.
Este groasnic si sa ai firma, dar si sa vrei sa scapi de ea este greu !!!!
Eu nu am inteles nici in momentul asta daca pot sa parasesc tara sa nu ma trezesc cu o amenda ca nu am duc cine stie ce declaratie.
"O tara de biciclisti" faci plecaciuni la cei de sus si dai cu picioarel;e la cei de jos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii Irina Iacob Irina Iacob O firma suspendata incepand cu data de 1 mai care a primit derogare de depunere declaratii de la Finante incepand cu data de 1 iulie 2009 - pentru luna ... (vezi toată discuția)
392a mmanu mmanu am o firma fara activitate de cativa ani care este suspenata din mai 2009 si am si derogare de la finante intrebarea mea este daca in afara de decl.101 si de ... (vezi toată discuția)
Declaratie 392 la firma cu regim derogatoriu ciobanc ciobanc am urmarit subiectul in forum ,dar tot nu-mi este clar: depun sau nu depun declaratie 392 la o firma curegim derogatoriu?? de 2 ani depun numai ... (vezi toată discuția)