avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probleme cu legea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probleme cu legea

buna seara
as avea si eu o intrebare am cunoscut un tip din germania cu care am vorbit vreo 7 luni . ne-am hoatarat sa ne cunoastem adica sa-l vizitez mi-a trimis 200 euro sa-mi cumpar bilet de avion . dupa un timp mi-a spus ca are 60 ani nu 40 ani asa cum mi-a zis la inceput mentionez ca niciodata la web nu l-am vazut bine . eu atunci nu m-am mai dus si el m-a amenintat ca daca nu-i trimit bani ma da pe mana interpolului . pot avea probleme ?
Cel mai recent răspuns: gina33 , utilizator 13:59, 27 Noiembrie 2010
gina33 a scris:

buna seara
as avea si eu o intrebare am cunoscut un tip din germania cu care am vorbit vreo 7 luni . ne-am hoatarat sa ne cunoastem adica sa-l vizitez mi-a trimis 200 euro sa-mi cumpar bilet de avion . dupa un timp mi-a spus ca are 60 ani nu 40 ani asa cum mi-a zis la inceput mentionez ca niciodata la web nu l-am vazut bine . eu atunci nu m-am mai dus si el m-a amenintat ca daca nu-i trimit bani ma da pe mana interpolului . pot avea probleme ?

Astfel de faze se practica in toate tarile sarace...si sunt fumate de mult de politisti...
Nu cred ca o sa faceti inchisoare daca nu depune plangere penala...dar...daca nu 8-ati vazut bine pe mai multi lucrurile se pot complica.
Daca nu va cred eu politistul anchetator nici pe departe nu o sa va creada...mai ales ca e platit sa nu fie credul...
VA MULTUMESC
Indiferent de situatie,doua aspecte sunt de relevat,faptul ca respectiva persoana a fost de la inceput necinstita,ascunzandu-si varsta reala,iar dvs,tot la fel de necinstita,"l-ati pedepsit" pentru ca v-a mintit.
Nu veti pati nimic,nu aveti cum,dar necinstea ramane
Daca mai multe persoane vor depune plangere si vor relara la fel ceva...chestiunea cu varsta ascunsa nu va avea relevanta pentru tragerea la raspundere penala...
De la 40 de ani la 60 de ani este o diferenta suficient de mare si care se vede...

Si o persoana de 80 de ani daca o vezi si iti spune ca are 40 de ani iti poti da seama daca o vezi...
Ca o femeie crede asa ceva pana primeste banii si apoi se...,,desteapta" ( dupa ce a primit banii) este atat de greu de crezut incat nu as recomanda ca un avocat sa sustina in instanta sa ceva...
Dar...avocatii pot sustine...orice...doar ca depinde daca se ia sau nu iin seama.
Aici e diferenta...

avocat Claudiu Lascoschi
Pana una alta, unica certitudine este ca ati luat banii! Faza cu varsta nu are absolut nicio relevanta! Asa cum au aratat si colegii, daca este un caz singular nu ar trebui sa va fie teama, nu o sa va faca nimeni nimic. Daca totusi au fost mai multe persoane la mijloc... atunci este altceva!
Oricum, cel mai corect ar fi sa ii returnati omului banii si scapati de orice grija!

Av. Claudiu Sorin Feteanu

Alte discuții în legătură

Western giulya giulya buna. am si eu o problema....acum ceva timp am cunoscut pe internet o persoana (cetatean strain stabilit momentan in suceava) tot am vb si am ajuns sa ne ... (vezi toată discuția)
Omor calificat nakata nakata buna tuturor,am si eu o intrebare am un prieten care nu de mult a fost arestat preventiv si acum i sa amanat sentinta.Este arestat pentru omor astfel spus a ... (vezi toată discuția)
Va implor nu imi ocolitzi mesajul....numai pot dormi noaptea.... ochi_frumosi ochi_frumosi Buna ziua sunt o fata care lucra in Mall Vitan. Nush cum sa incep doarece imi tremura si acuma mana . La plecare intr-o seara din magazin mi-am dorit un tricou ... (vezi toată discuția)