avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de cresterea copilului

sotia mea e insarcinata in luna a opta. as dori sa stiu cum trebuie sa procedez in cazul in care ea vrea sa-si dea demisia de la primaria unde lucreaza, pentru a intra eu in concediul de cresterea copilului. Cand trebuie sa isi dea demisia?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:26, 24 Noiembrie 2010
va multumim.
nu vreau sa plec sa ma stabilesc in strainatate, ci doar sa aduc anumite masini sau lucruri( deci nu se pune cazul de a nu fi alaturi la cresterea copilului). ea vrea sa dea examenul pentru traducatori autorizati.
Atunci, mult succes in ce veti face!
imi puteti spune cand poate sa-si inainteze demisia?
1. Sotia isi poate inainta demisia oricand doreste.
2. As fi de parere sa mai stea putin, pana termina cele 126 de zile de concediu de maternitate (este pacat sa piarda niste bani). Fiindca tot sta acasa...
3. Intrarea dvs. in CCC pana la 2 ani nu are legatura cu demisia sotiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de prenatal ? daniel9 daniel9 Buna ziua ! Am si eu o intrebare ! Am un an si 5 luni de prenatal si as vrea sa plec 2 luni sezonier in Germania ramanand sotia care este casnica acasa cu ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil de catre tata tipar tipar buna ziua , sotia mea este in concediul de 126 zile , pe care l a inceput cu data 1 septembrie 2010, deci ar trebui sa solicite concediul de ingrijire incepind ... (vezi toată discuția)
Despre concediu maternal dachman dachman Buna seara As vrea sa intreb daca intru in concediu prenatal la 7 luni pot sa-mi aleg locul nasteri unde vrea eu ,as vrea sa merg sa nasc in strainatate si nu ... (vezi toată discuția)