Noi dam angajatilor 21 de zile de concediu pe an. Daca intr-o luna isi ia tot concediul, adica decembrie, tot 21 de zile va avea? Adica i se socotesc zilele de concediu si pentru luna in care a stat in concediu?
Daca e in concediu medical 2 luni, atunci va avea mai putine de zile de concediu? Adica cu 3,5 zile mai putin?
Prin urmare, daca nu am un caiet unde inscriem programarile concediului de odihna este problema? Noi tinem o situatie pe calculator, cate zile mai are fiecare de concediu si perioada cand a efectuat zilele de CO.
Dar nu putem estima cand va merge fiecare in concediu.
Mentionez ca e firma de constructii si nu isi poate permite sa se lipseasca de personal pe o perioada asa de mare de timp.
Concediul
edwe69
de 1 an lucrez la un service,am o vechime de 12 ani in campul muncii iar acum a venit perioada concediilor. patronul spune ca ne da 7 zile lucratoare este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
crisstia
Buna ziua,
As dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna.Firma la care lucrez ne acorda doar 10 zile lucratoare de concediu ... (vezi toată discuția)