avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu de odihna

Noi dam angajatilor 21 de zile de concediu pe an. Daca intr-o luna isi ia tot concediul, adica decembrie, tot 21 de zile va avea? Adica i se socotesc zilele de concediu si pentru luna in care a stat in concediu?

Daca e in concediu medical 2 luni, atunci va avea mai putine de zile de concediu? Adica cu 3,5 zile mai putin?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dinush , utilizator 10:42, 26 Noiembrie 2010
Prin urmare, daca nu am un caiet unde inscriem programarile concediului de odihna este problema? Noi tinem o situatie pe calculator, cate zile mai are fiecare de concediu si perioada cand a efectuat zilele de CO.
Dar nu putem estima cand va merge fiecare in concediu.
Mentionez ca e firma de constructii si nu isi poate permite sa se lipseasca de personal pe o perioada asa de mare de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna taky_mika taky_mika buna dimineata.am si eu o intrebare ,poate sa-mi raspunda cineva?sunt angajata cu contract de muncadin 21 mai 2009 deci am 2 luni vechime dupa 3 luni am ... (vezi toată discuția)
Concediul edwe69 edwe69 de 1 an lucrez la un service,am o vechime de 12 ani in campul muncii iar acum a venit perioada concediilor. patronul spune ca ne da 7 zile lucratoare este ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna crisstia crisstia Buna ziua, As dori si eu o lamurire in ceea ce priveste acordarea concediului de odihna.Firma la care lucrez ne acorda doar 10 zile lucratoare de concediu ... (vezi toată discuția)