Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai degraba pe pregatire decat pe tv, net, etc... Iar rezultatele par a se intrevedea: am facut 80 de puncte la examen. Dupa ce am vazut pe aici in discutiile din ultimile zile, pare sa fie o nota de intrare; sincer inca am emotii, nefiind convins 100% ca se va intra (la judecatori) cu aceasta nota.
Si, daca ati vrea sa ma intrebati cum am reusit sa obtin acest punctaj (dupa 4 incercari numai la cincinal) v-as raspunde doar atat: foarte mult studiu (in cazul meu, mai cu seama CP si CPP adnotate continand jurisprudenta, de la CH BECK; doua carti de teste tot de CP si CPP scrise de Cristus si ....., continand si spete; de asemenea am cititi spete de pp de pe www.scj din perioada 2005-2010). Iar peste toate astea va mai marturisesc ceva: m-a ajutat bunul Dumnezeu! Pentru cei ce vreti sa credeti bine, pentru ceilalti la fel, dar va spun ca m-am rugat mult si sunt convins ca am primit ajutorul Lui!
Daca credeti ca ceva din toate acestea v-ar putea ajuta si pe voi, eu vi le-am impartasit tocmai pentru a va putea folosi de ele! Mult succes tuturor in continuare!