avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fonduri NERAMBURSABILE - Accesare - Conditii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fonduri NERAMBURSABILE - Accesare - Conditii

Ma numesc Galan Viorel, si doresc sa deschid o societate, respectiv o afacere. Cum pot face rost de fonduri pentru a-mi face debutul afacerii ? Am auzit o idee despre a accesa fondurile nerambursabile ! Imi puteti oferi va rog cateva sfaturi despre ce si cum as putea sa fac ... ?
Cel mai recent răspuns: ana_abo , utilizator 15:24, 24 Noiembrie 2010
Exista oportunitati destul de restranse pentru finantarea unor afaceri nou-infiintate - si acestea depind de mai multe conditii. Unde doriti sa va deschideti firma (mediul urban/ mediul rural)? In ce domeniu? Ce varsta aveti? Aveti surse de finantare proprii, la care sa se adauge finantarea nerambursabila?
Pe romaneste, daca nu ai o suma oarecare (maricica) de bani l inceput nu te descurci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)