avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie emis in lipsa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie emis in lipsa

Buna,
Tocmai ce am primit pvcc de la cnadnr in care m-i se spune ca am circulat pe un traseu cu masa pe axa de 9t (fata de 8t admisa) dar, traseul in sine are marcajul de 8.5t pe axa dar cel mai minunat este ca autoutilitara condusa are 18,8t si are 3 axe si era fara nici un fel de incarcatura (marfuri), car in pvcc este trecut la : "constituie contraventie-prin efectuarea transportului de marfuri are sunt indivizibile, cu depasirea maselor maxim admise. Se sanctionaza potrivit art.61 alin.(1) lit. p) a OGnr.43/1997 cu amenda stabilita in valoare de 30 000 lei.
Cercetant ca un nestiutor am remarcat ca sunt incalcate art.16 lit(6) si art.19 lit.(1) precum si art 28 lit. (1) a OG nr.2/2001.....ce ma fac?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:09, 24 Noiembrie 2010
In termen de 15 zile de la comunicare contestati PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda isctr silvana50 silvana50 Buna seara,A fost cineva sanctionat de catre ISCTR pt.depasirea greutatii pe axa?Si dc.da,la ce Lg.,OG sau HG au fost incadrati si care este cuantumul ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ContSters132975 ContSters132975 am primit amenda de la Autoritatea Nationala de Autostrayi si Drumuri Nationale din Romania SA, si nu gasesc in ordonanta 43 din 1997 art. 61 alin 1 lit p, ... (vezi toată discuția)
Amenda depasire masa totala autorizata irinuk irinuk Buna ziua Lucrez la o firma de constructii, unde zilele trecute o masina incarcata cu materiale de constructii a fost prinsa de CNADNR cu masa totala a ... (vezi toată discuția)