avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Intrebare despre o comunicare...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Intrebare despre o comunicare...

astazi am primit o comunicare de la parchet in urma unei fapte comise cu ceva timp in urma si anume lovire asupra unui "membru al familiei" adica fosta prietena....nu am primit nimic de semnat acasa de semnat ceva si in acea comunicare mi se spune asa...."vi sa aplicat amenda cu caracter administrativ in suma de 1000 ron si ati fost obligat la plata cheltuielilor de judiciare in suma de 200 lei...nu trebuia sa primesc ceva de semnat atunci cand sa "judecat acest caz" daca voi face recurs sau in fine asa cum spun ei "impotriva ordonantei puteti face plangere la primul procuror al parchetului de pe langa..... credeti ca ma poate ajuta cu ceva tinand cont ca e prima abatere deci nu am mai avut nici o problema cu politia?totusi am inteles ca e amenda maxima..astept un raspuns....Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: serban_alin , utilizator 21:58, 28 Februarie 2008
pai pentru o vanataie...va dati si Dvs seama...in fine asa patesti cand esti prost si nu sti sa iti controlezi nervi...si aceasta cerere te scuterie sau de reducere a amenzii trebuie sa fie insotita de ceva anume ma refer la argumente sau orice altceva de acest gen?
o motivezi prin faptul ca nu ai nciun venit
da..aici aveti dreptate..oricum banuiesc ca acele cheltuieli de 200 ron vor ramane...oricum 200 ron e mult mai putin decat 1200ron...cat despre partea cu venitul.....sunt student si imi caut de munca.....va multumesc mult pt ajutor si sper sa nu va mai caut niciodata nu pt ca nu m-ati fi ajutat ci pt simplu fapt ca nu imi place sa am deaface cu politia...si sa imi fie invatare de minte sa nu ascult de parinti.....ok..va multumesc inca o data si succes pe plan profesional.o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie ordonanta ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei ContSters292831 ContSters292831 Buna ziua am primit si eu o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria sectorului 6 care spune asa: Va comunicam ca prin ordonantei din 27.02.2013a ... (vezi toată discuția)
Mod de acordare a zilelor de ingrijiri medicale florea_mirela08 florea_mirela08 As dori sa mi dati si mie o idee despre modul de acordare a zilelor de ingrijiri medicale de catre medicii legisti.In cazul meu am fost lovit cu pumnul pe ... (vezi toată discuția)