avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna suplimentar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna suplimentar

personalul contractual din unitatile militare beneficiaza de concediul de odihna suplimentar, 5 zile lucratoare - reglementare din lege si HGR; concediul de odihna suplimentar nu se fractioneaz - reglementare din ordin al ministrului de interne; intrebare : daca eu - personal contractual beneficiez de oncediu de odihna suplimentar in perioada 29.11 - 06.12.2010, perioada in care este inclusa si data de 1 Decembrie, precum si doua ziel de week-end, adica sambata si duminica, zile libere, se considera concediu fractionat? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 26 Noiembrie 2010
Zilele sa Week-end si sarbatorile legale nu se se iau in calcul. Luati zile exclusic lucratoate.
Zilele nelucratoare si cele de sarbatoare legala nu fractioneaza concediul de odihna fie el si suplimentar.
Aceasta perioada nu este considerata concediu fractionat ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața. ma interesează cum se plătesc orele efectuate ... Petre CFR Petre CFR Bună dimineața. Ma interesează cum se plătesc orele efectuate în zile. sărbători legale care se suprapun peste zilele de sâmbătă și duminică și ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in week-end amdbuc amdbuc Buna, Eu lucrez intr-o companie unde se lucreaza in week-end si am avut concediu medical de vineri pana luni ( 4 zile, dupa cum scria pe document). La ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna lilea katy lilea katy daca imi iau concediu de odihna 10 zile lucratoare, iar programul nostru de lucru prevede ca lucram si zilele de weekend, concediul incepand in ziua de ... (vezi toată discuția)