avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

daca imi iau concediu de odihna 10 zile lucratoare, iar programul nostru de lucru prevede ca lucram si zilele de weekend, concediul incepand in ziua de luni...al doilea weekend trebuie sa vin la serviciu sau se considera ca facand parte din concediu...mie asa mi se pare corect, nu doar weekendul dintre cele 10 zile..noua ni s a spus sa luam concediul de marti ca sa fie prins si al doilea weekend
Cel mai recent răspuns: BIANCA IRINA , utilizator 17:58, 29 Martie 2010
Presupun ca ptr zilele din week-end nu sunteti platita mai mult sau nu vi se dau alte zile libere ptr ca ati lucrat sambata sau/si duminica, nu? Atunci zilele de concediu nu se socotesc in zilele de sambata si duminica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna micutzulurs micutzulurs buna ziua , daca lucrez sambata si duminica ,concediu de odihna va include si aceste zile in perioada de odihna sau numai cele 5 zile lucratoare? (vezi toată discuția)
Codul muncii ana_strengaritza ana_strengaritza am o situatie si as vrea sa stiu care este adevarul. sapt trecuta am fost in concediu de odihna si trebuia sa incep sambata munca(lucrez intr-o societate unde ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in week-end amdbuc amdbuc Buna, Eu lucrez intr-o companie unde se lucreaza in week-end si am avut concediu medical de vineri pana luni ( 4 zile, dupa cum scria pe document). La ... (vezi toată discuția)