avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general materiale consumabile sau ob de inv?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

materiale consumabile sau ob de inv?

Buna seara,
poate cineva sa-mi zica pe ce cont trebuie inregistrat un aparat dezumidificator?
302 = 401
sau
303 = 401 ???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 14:04, 29 Noiembrie 2010
Buna seara,

In cont 303. Este obiect de inventar ,daca nu este achizitionat in scopul revanzarii sau al folosintei pe o lucrare executata pentru terti.

Cu placere.
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2010
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Daca are valoare fara tva pana la 1800 lei inregistrati pe 303.Cu conditia sa nu fie destinat revanzarii asa cum precizeaza si colega mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie mouse florisp2009 florisp2009 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care este inregistrarea contabila pentru o achizitie de mouse, avand in vedere ca : - nu se poate mari valoarea mijlocului ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile Kristinnaa Kristinnaa Buna ziua! Am primit factura de la orange care contine: abonament in avans 28,75 discount promotie buy-back 10 euro ... (vezi toată discuția)
Inregistrare comision gestiune cont bancar thesimonelu thesimonelu In fiecare luna banca percepe comisionul de gestiune cont al asociatiei noastre, asociatie nonprofit, neplatitoare de TVA...este corect sa inregistrez acest ... (vezi toată discuția)