avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL cu o amenda de la ITM pe care nu am ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL cu o amenda de la ITM pe care nu am platit-o. Ce se va intimpla cu SRL-ul daca nu voi plati amenda?

Am un SRL cu o amenda de la ITM pe care nu am platit-o. Ce se va intimpla cu SRL-ul daca nu voi plati amenda?
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 09:36, 19 Ianuarie 2009
da, dar asta este altceva. procentul ala se distribuie din bugetul de stat, dupa incasare. de altfel, ITM-ul nici nu are organe de executare.
Au birou de executare silita, macar ce stiu eu in Bucuresti.
Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de munca, este abilitata sa ducă la îndeplinire măsurile asiguratorii şi sa efectueze procedura de executare silită, potrivit dispoziţiilor legale în vigoare în materie de colectare a creanţelor fiscale.
nu prea au temei legal sa faca ei executarea silita :O
Ba , eu zic ca da ....;)
Si care ar fi :-/:-/

Alte discuții în legătură

Control si amenda itm 2012 danaradu90 danaradu90 Buna ziua ! Am avut un control la firma de la ITM in luna octombrie anul trecut in urma caruia am primit amenda. Am semnat si primit procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Termen prescriere amenda anaf - persoana juridica allexs96 allexs96 Buna ziua, vin cu urmatoarea situatie, la inceputul anului 2009 societatea la care sunt administrator a primit o amenda contraventionala in cuantum de 10.000 ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creantelor fiscale lloryshyka lloryshyka Buna ziua,acum cateva zile am primit o recomanda prin care mi se comunica ca primaria a recurs la proprirea veniturilor mele din salariu,deoarece acum cativa ... (vezi toată discuția)