avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune cu bucluc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune cu bucluc

am deschis la notar o succesiune ,dupa lungi cautari ,pentru ca tata a disparut de multiani,l-am gasit pe undeva prin vaslui si am aflat ca a decedat.
insa nu inteleg nimic din ce mi-a spus notarul si poate ma lamuriti dvs,
notarul a spus ca putem face aici succesiunea doar pe partea mamei ,iar pentru tata trebuie sa mergem la notar in vaslui.eu am deschis succesiunea pentru un imobil din bucuresti .pentru prima data in viata mea nu inteleg ,la ce se referea notarul si l-am tot intrebat si el imi repeta aceleasi lucruri ,ca el poate sa faca succesiunea doar pe partea mamei si sa inchida dosarul si asa.casa au cumparat-o amandoi ,nu inteleg.
Cel mai recent răspuns: axiclau , utilizator 14:51, 29 Noiembrie 2010
va multumesc .acum am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notarul refuză să deschidă succesiunea pentru că un teren se află în alt județ. ce pot face, cui să mă adresez? Prumcp Prumcp Bună ziua! În masa succesorală a mamei mele decedate se află mai multe bunuri, printre care un teren aflat în județul în care ea, eu și sora mea avem ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire in alt judet N.Elena N.Elena Buna ziua! Sunt singurul copil la parinti. Tatal meu a murit anul acesta. Parintii lui sunt si ei morti. Tatal meu mai are 5 surori. As vrea sa deschid ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune cdimofte cdimofte Parintii mei au diortat cand eu aveam cateva luni. Tatal meu s-a recasatorit si din aeasta casatorie a rezultat o fata. El a murit in urma cu 4 luni. Sotia lui ... (vezi toată discuția)