Buna seara...am o problema majora...firma la care lucrez, nu are aprobare de pastrare a carnetelor de munca si nici conditii de pastrare....am inteles ca de la 1 ian, itm-ul nu v-a mai primii acte aditionale, decizii incheiere a cim-ului, state de plata..etc.....in acest caz, eu unde depun situatiile? :sorry:
...foarte interesant :O....mai am o intrebare....inspectorii RH vor fi obligati sa semneze si statele de plata, sau acestea pot fi semnate in continuare cei care se ocupa de contabilitate?.....
nici de la 01.01. 2011 ianuarie nu este obligatoriu ca inspectorul sa isi puna semnatura pe ele?...SIGUR???:.....iar pt a avea drept de samnatura pe statele de plata, nu trebuie OBLIGATORIU studii de specialitate?...ca io cu umila mea psihologie, si cu dreptul in curs...vai-s`amar.......
Nu doamna ....... statele de plata sunt semnate de catre : conducatorul unitatii, conducatorul compartimentului financiar-contabil, persoana care il intocmeste.
C.m
RELUM
Ce se poate face in cazul in care angajatorul nu recunoaste ca este la el cartea de munca ?Am semnat un contract,dar nu am primit un exemplar (vezi toată discuția)