avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CARNETELE ASTEA DE MUNCA MA DISPERA...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CARNETELE ASTEA DE MUNCA MA DISPERA...

Buna seara...am o problema majora...firma la care lucrez, nu are aprobare de pastrare a carnetelor de munca si nici conditii de pastrare....am inteles ca de la 1 ian, itm-ul nu v-a mai primii acte aditionale, decizii incheiere a cim-ului, state de plata..etc.....in acest caz, eu unde depun situatiile? :sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:38, 1 Decembrie 2010
...foarte interesant :O....mai am o intrebare....inspectorii RH vor fi obligati sa semneze si statele de plata, sau acestea pot fi semnate in continuare cei care se ocupa de contabilitate?.....
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
ContSters179139, utilizator
Inspectorii RU nu sunt obligati sa semneze statele de plata .. aceasta este atributia celor care le intocmesc.
nici de la 01.01. 2011 ianuarie nu este obligatoriu ca inspectorul sa isi puna semnatura pe ele?...SIGUR???:.....iar pt a avea drept de samnatura pe statele de plata, nu trebuie OBLIGATORIU studii de specialitate?...ca io cu umila mea psihologie, si cu dreptul in curs...vai-s`amar.......
Nu doamna ....... statele de plata sunt semnate de catre : conducatorul unitatii, conducatorul compartimentului financiar-contabil, persoana care il intocmeste.
multumesc pt informatii.....:bow:

Alte discuții în legătură

C.m RELUM RELUM Ce se poate face in cazul in care angajatorul nu recunoaste ca este la el cartea de munca ?Am semnat un contract,dar nu am primit un exemplar (vezi toată discuția)
Inregistrare act aditional la itm Alina Alina Alina Alina Buna ziua as vrea sa ma ajutati intr-o simpla problema suntem o societate de transport intern si international de marfa si avand in vedere criza care ne ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale neinregistrate la itm iu8lia3 iu8lia3 Buna seara Va supun atentiei urmatoarea situatie, cu rugamintea de a-mi spune daca este legal ceea ce se intampla sau daca este cazul sa-mi fac griji. Lucrez ... (vezi toată discuția)