avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sumal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sumal

buna seara,
va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o problema. O firma de constructii care cumpara cherestea pentru consum trebuie sa se depuna ceva declaratii speciale pentru masa lemnoasa,Sumal??? Mentionez ca s-au cumparat aprox. 3mc care se folosesc ca si mat.de constructii la una dintre lucrari.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 10:28, 30 Noiembrie 2010
Nu. Sumalul se depune doar de cei care comercializeaza masa lemnoasa,cu autorizatie de la ITRSV ,avize si facturi cu fir,..etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sumal monicask monicask O firma care cumpara cherestea de rasinoase uscata si rindeluita la dimensiuni specifice pentru utilizarea in productia de pereti tip sandwich, sarpante ... (vezi toată discuția)
Tranzactionare cherestea bogobogobogo bogobogobogo Buna ziua, Pentru tranzactionarea cherestelei in interiorul Romaniei sunt necesare anumite autorizatii sau acte speciale ? Si daca da ,care sunt ... (vezi toată discuția)
Sumal ASUL28 ASUL28 Buna ziua Va rog sa ma ajutati in acest caz cu un sfat O persoana fizica , cetatean roman cu rezidenta in Italia, cumpara de la societate romaneasca ... (vezi toată discuția)