avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj la divort bunuri firma
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj la divort bunuri firma

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea speta:
Doresc sa divortez de sotul meu. Sunt unic actionar la firma mea- un SRL.
Cu ocazia divortului sotul meu isi cere partea lui si din activele firmei mele, pe care am deschis-o in timpul casatoriei. Problema si mai mare este ca am si credit la banca luat pe firma, si bineinteles ca nu vrea sa impartim si restituirea creditului, doar impartirea bunurilor firmei.
Va rog sa-mi spuneti ce rezolvare da Legea in cazul meu.
Va multumesc,
Cu respect,
Cecilia
Cel mai recent răspuns: sca baloisibaloi , Avocat 15:10, 30 Noiembrie 2010
buna ziua.
SRL nu intra in masa partajabila . pot fi partajate doar partile sociale .
Aşa este ce spune colega mea dar va-ş recomanda să discutaţi cu un avopcat care vă poate spune mai multe şi care nu se pot rezolvape acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme partaj in cazul unui divort asbinvest asbinvest In cazul unui divort se face partaj pe bunurile , banii de rulaj , divedendele din cadrul firmei sotului in care este unic actionar ; in cazul decesului ... (vezi toată discuția)
Caut avocat experimentat costif costif Pentru o speta avand ca obiect un partaj intre soti ( dupa divort), in care instanta s-a pronuntat in mod eronat ca partile sociale ale unor SRL-uri cu ... (vezi toată discuția)
Probleme partaj bunuri comune notariat pakos pakos Buna seara, distinsi colegi. Supun atentiei dvs. o speta care mie personal, mi-a dat ( si imi da) dureri de cap: Sotul X infiinteaza un SRL in care este ... (vezi toată discuția)