avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat

sunt majora si locuiesc cu paritnii in italia. as vrea sa merg acasa de craciun dar am buletinul expirat de 2 luni. parintii nu pot veni cu mine in romania sa imi schimb buletinu. pot sa merg io singura sa il refac? sau trebuie o procura? si pot trece granita cu el expirat sau imi trebuie iar o alta procura?multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters180020 , utilizator 16:51, 1 Decembrie 2010
nu aveti si pasaport cu dvs ? nu se poate calatori cu un buletin expirat .mergeti la ambasada Romaniei din Italia si solutionati problema
nu am pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Titlu cãlãtorie italia-românia pentru refacerea buletinului. procurã propietar imobil. zucca zucca Buna ziua. Am buletinul expirat de aproape un an, si nu am nici pasaport, momentan stau in Italia si as vrea sa merg de sarbatori in Romania sa mi-l schimb. O ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat strainatate dumutaadrian dumutaadrian Buna ziua,o mica problema am.Mama mea este in Italia, si i-a expirat buletinu,ar putea veni in tara sa isi reinnoiasca buletinu ,dar sa nu fie ceva probleme la ... (vezi toată discuția)