avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de Proprietari fara Presedinte si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de Proprietari fara Presedinte si comitet/cenzori

Buna ziua,

asociatia de proprietari din care fac parte are un administrator (eternul administrator) dar nu exista Presedinte, Comitet sau Comisie de cenzori. Este ok dpdv legal o asa situatie? Pe de alta parte, ce poate sa faca "saracul" administrator: sa dea si el bir cu fugitii? :) Cine mai incaseaza banii?

Cum ar trebui procedat intr-o asa situatie pentru revenirea la o situatie normala?

Cheers!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 02:22, 25 Martie 2008
Convocati o adunare generala a proprietarilor prin care sa alegeti un presedinte si o comisie de cenzori.
Dar vicepresedinte nu a existat in cadrul asociatiei ?
Acesta avea dreptul de a prelua conducerea asocietiei in cazul absentei presedintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie de proprietari mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua. Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Delegare 123321123 123321123 presedintele a demisionat,vicepresedintele nu mai poate indeplini atributiunile presedintelui...poate delega orice persoana pt indeplinirea atributiilor sau ... (vezi toată discuția)