avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca de noapte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca de noapte

Buna ziua!
Am si eu o mare rugaminte. Trebuie sa anunt ITM ca in cadrul firmei se utilizeaza, in mod frecvent, munca de noapte ( conf. atr. 122 aliniatul 3 din Codul Muncii), dar nu stiu cum. Va rog sa imi aratati un model de adresa catre ITM.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters83331 , utilizator 14:12, 2 Decembrie 2010
Nu exista model sau formular sau tipar. Scrieti cu cuvintle dumneavoastra o scrisoare catre ITM in care semnalati tot ce considerati ca este in neregula.
Catre ITM .....
Subscrisa ......, CUI....., din localitatea ....., reprezentata prin ......, in calitate de ....., va informeaza prin prezenta ca unitatea isi desfosoara activitate economica si pe timp de noapte.
Semnatura, stampila, data
Depuneti in dublu exemplar la ITM-ul de care apartineti. Sa nu uitati sa acordati sporul de noapte angajatilor care lucreaza in tura de noapte. Succes!
emiltatu a scris:

Nu exista model sau formular sau tipar. Scrieti cu cuvintle dumneavoastra o scrisoare catre ITM in care semnalati tot ce considerati ca este in neregula.


Cred ca mesajul initial se refera la continutul unei adrese catre ITM pentru a anunta ca se efectueaza munca de noapte si nicidecum semnalarea unor nereguli.
Nu este vorba de nici o neregula. Trebuie doar sa anunt ca se lucreaza si noapte in cadrul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca - durata muncii Kitte Kitte Buna ziua In contractul de munca, la sectiunea durata muncii, la \"repartizarea programului de lucru se face dupa cum urmeaza ...... (ore zi/ore noapte)\" ... (vezi toată discuția)
Spor nopate nicoletatrenea nicoletatrenea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi: am angajat cativa agenti de paza, si conform codului muncii le dam spor de noapte 15%, dar inainte ... (vezi toată discuția)
Ore de noapte nedeclarate mapo1970 mapo1970 buna ziua, lucrez la o firma in ture de zi si de noapte de 8 ani de zile si am constatat cu stupoare ca angajatorul din anul 2001 pana in anul 2005 nu a ... (vezi toată discuția)