avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cat timp e valabila adeverinta care atesta absolvirea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cat timp e valabila adeverinta care atesta absolvirea cursurilor?

Am terminat cursurile unei universitati particulare promotia 2004-2009,dar nu am sustinut examenul de licenta,drept pentru care mi s-a eliberat o adeverinta prin care spune ca am absolvit.Intrebarea mea este:Cit timp pot folosi adeverinta?Asta in conditiile in care nu stiu cind voi fi pregatit sa dau licenta.
Cel mai recent răspuns: lumi71 , utilizator 13:10, 2 Decembrie 2010
O puteti folosi pana la eliberarea Diplomei de Licenta.
In cazul de fata dvs. nu sunteti licentiat ci doar ati absolvit facultatea pentru care vi s-a dat o adeverinta care sa ateste acest fapt.
O asemenea adeverinta nu va da dreptul sa practicati profesia pentru care v-ati pregatit. Trebuie sa aveti diploma de licenta ca sa va foloseasca la ceva facultatea urmata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata dumi32 dumi32 Buna ziua, As dori sa va intreb, in cazul in care un participant la concursul de ocupare a unui post contractual (SSD) studii superioare de scurta durata ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cu adeverinta echivalenta dipomei de licenta universitare??? xamalinda xamalinda Am terminat facultatea de[b] Medicina Dentara [/b]in luna aceasta(septembrie 2008).Pana se elibereaza Diploma(care pote fi eliberata chiar pana in Ianuarie sau ... (vezi toată discuția)