avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asigurare sanatate contract timp partial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asigurare sanatate contract timp partial

In cazul unui contract de munca cu timp partial,respectiv o ora pe saptamana,functia de baza,angajatul beneficiaza de asigurare de sanatate ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 20:58, 2 Decembrie 2010
beneficiaza. are aceleasi drepturi ca si salariatul cu norma intreaga.
nu conteaza daca e functie de baza sau nu , daca exista incheiat un contract individual de munca se retine contributia ptr asigurari sociale de sanatate.
este irelevant intervalul orar, este asigurat ca salariat, L.95/2006, art.257, al.2, lit.a.
office.carmen a scris:

In cazul unui contract de munca cu timp partial,respectiv o ora pe saptamana,functia de baza,angajatul beneficiaza de asigurare de sanatate ? Multumesc .


Se poate incheia contract de munca co 1 ora/saptamana?:-/:-/
un c.i.m. se poate incheia si pentru 1 ora pe luna. nu exista nicio prevedere legala care sa stabileasca durata minima de munca pentru un c.i.m..B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract partial 2 ore saptamana zaphy zaphy care este baza de calcul la fond sanatate incepand cu 01.07.2012 exista o baza minima ? sau e cea rezultata din calculul respectiv !:\\"> (vezi toată discuția)
Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pesticid pesticid Contributia la sanatate dupa perioada de somaj cum se calculeaza? Ma intereseaza o suma minima. Multumesc (vezi toată discuția)