avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... INCAERARE IN BAR
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

INCAERARE IN BAR

DE CURAND AM FOST IMPLICAT INTR UN SCANDAL DIN CARE EU AM IESIT FOARTE SIFONAT .PROBLEMA ESTE CA DOMNII POLITISTI NE AU BAGAT LA DISTRUGERE SI INCAERARE DUPA SCANDAL EU AM MERS LA SPITAL UNDE SA CONSTATAT CA AM 2 COASTE RUPTE SI MAI MULTE VANATAI PE CORP PROVOCATE DE O BATA. AGRESORII AU FOST SI EI AUDIATI DAR EI AU FOST INCADRATI NUMAI LA INCAERARE. CU ALTE CUVINTE SI BATUTI SI ........ NU AM AVUT NICIODATA PROBLEME DE GENUL ACESTA .CE MI SE POATE INTAMPLA MAI DEPARTE? MENTIONEZ CA AM FOST SI LA MEDICINA LEGALA SI AM FOST EXAMINAT SI ASTEPT CERTIFICATUL.AM UITAT SA SPUN CA PATRONUL BARULUI ESTE PRIETEN CU AGRESORII SI DESII NU NOI AM INCEPUT SCANDALUL EI AU SARIT PE NOI SUNTEM SI NOI INVINUITI.VA ROG SA MI SPUNE TI CE DEZNODAMANT POATE AVEA ACEASTA INTAMPLARE NEFERICITA. VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 19:49, 2 Decembrie 2010
Afirmatiile dvs trebuie dovedite cu probatorii.
Pe de alta parte,rugamintea este ca in postarile viitoare sa nu mai folositi majusculele,folosirea lor fiind interzisa de rgulamentul formului.
Multumesc anticipat.
am scos certif. medico legal ,cei care m au agresat nu au nici o zgarietura ce probe sa aduc daca eu am stat in piciore cateva secunde de la inceperea altercatiei, politistti au luat declaratii si ne au dus la spital :(
In primul rand faceti plangere la politie sau procuratura. Indicati mijloacele de proba, respectiv martori si o eventuala camera video. Mergeti la IML pentru certificat medico-legal.
Poate discutati si cu un avocat...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere? mariussika mariussika Buna seara, acum 2 zile am chefuit intr-un bar cu niste baieti cam mult la un moment dat m-am rezemat de un aparat mecanic care a cazut pe jos stricandu-se ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de distrugere valli_64 valli_64 In cazul in care o actiune in urma careia au rezultat distrugeri ale unui bun, proprietate privata, a fost constatata de Politie, urmarirea autorului decurge ... (vezi toată discuția)
Distrugerea unui bun cu rea intentie bigica bigica Buna ziua! Am avut contract de inchiriere a unui spatiu (baraca si teren). Spatiul era dotat cu geamuri PVC, Usa, acoperis lemn, etc... Contractul a expirat in ... (vezi toată discuția)