Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

Carmen Sigaciu 
	    	Avocat

Carmen Sigaciu 
	    	Avocat	    

mari_chiru 
	    	Utilizator

mari_chiru 
	    	Utilizator	    

ghizda2005 
	    	Utilizator

ghizda2005 
	    	Utilizator	    

din pacate nu veti reusi de unul singur, in data de 20.12.2010 am facut un miting si ne-au ras in fata si CSA si Carpatica asig, haideti sa facem ceva impreuna cat mai multi. Va zic ca nimeni nu si-au dat interesul sa vina la acest miting am fost 20-25 de persoane
 ghizda2005, utilizator
 ghizda2005, utilizator 	
			 irbo	                   

buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)
	                    irbo	                   

buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)

maria.b	                   

Buna ziua, 
Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)
	                    maria.b	                   

Buna ziua, 
Autoturismul meu(proprietate a societatii comerciale in care sunt asociat) a fost avariat in timp ce era parcat in fata sediului firmei de catre ... (vezi toată discuția)

buniculmiti	                   

La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig  intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit  producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica ... (vezi toată discuția)
	                    buniculmiti	                   

La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig  intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit  producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica ... (vezi toată discuția)