Numele meu este Andrei si am o functie de conducere intr-o companie de curierat foarte importanta pe piata.In urma cu 2 saptamani aproximativ a disparut un plic cu o suma de bani (aproximativ 1000 $) si conducerea securitatii intr un fel sau altul ma acuza pe mine de disparitia banilor. Pe camerele de filmat se observa faptul ca sunt toate plicurile bagate in saci dar exista unele dubii in privinta schimbarii unui plic ce contine bani cu altul gol.Sa pus in discutie si testul cu poligraful , eu unul sunt o fire emotiva si cu siguranta voi pica testul .Se poate sa fiu acuzat doar pe baza unei filmari neclare sau a unui test cu poligraful pozitiv ?
Trebuie sa va reprezinte inca din faza de urmarire penala un avocat.
Da, probele existente coroborate cu testul poligraf va conduce la o condamnare.
Succes!
Dar nimeni il nu il poate obliga sa declare ceea ce se doreste de fapt . B-)
testul polygraph poate fi combatut in fata instantei , care este de altfel orientativ .
atata timp cat nu sunt probe certe care sa dovedeasca fara echivoc vinovatia dvs , nu are ce sa vi se intample . nu o sa va condamne nimeni daca probele lasa urme de intrebari cu privire la vinovatia dvs in fapta cercetata . totusi , e bine sa fiti asistat la audieri de catre un avocat .
Trebuie sa va aparati in mod strasnic.
Declaratia pe care o veti da va poate ajuta sau va poate infunda.
Politistul are experienta si sunt sanse foarte mari sa fiti victima propriei declaratii.
Si sa nu dati declaratie poate ca nu ar fi indicat...pentru ca poate constitui si un mijloc de aparare.
testul poligraf are rol orientativ si este optional, nimeni nu o sa acuze de nimic daca refuzati.
Stimabile avocat , e vorba de cercetare penala deocamdata, sa nu il inducem in eroare pe bietul om care e confuz oricum. Sigur ca un avocat ajuta dar daca angajam un avocat la orice adiere de vant....putem pune lacat pe forum pt ca isi pierde menirea.
In faza de cercetare penala prezenta avocatului este mai mult de sustinere morala intrucat dosarul are caracter secret si nu are acces la el.
PS. Un avocat ales gresit incurca si mai mult situatia.
Testul poligrafului
Mari.an
de exemplu: Accept testul poligrafului fara ca eu sa fi savarsit vreo fapta si totusi in urma careia sunt suspectat. Daca acuzatorul nu detine alte probe ... (vezi toată discuția)