avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract telefonie/internet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract telefonie/internet

am contractul standard de la rcs rds pt internet si cablu din 2006 ...acum cateva zile am decis sa reziliez contractul... fost la un birou rds cu o cerere scrisa pentru a rezilia contractul...reprezentantul rcs mi a inregistrat cererea...mi a dat un nr de inregistrare...fiind cu plata la zi....si conform contractului dupa 30 zile ..contractul se inchide
Ulterior am primit telefon de la reprez rds rcs ca nu se va inchide contractul pt care am facut cerere...pt urm motive..
chiar daca am plata la zi...nu e suficient..tr sa platesc o luna in avans...si dupa va trebui sa fac cerere de reziliere contract...in fornatul lor standard..

e corect sa fiu constrans cu o asemenea clauza??

Cel mai recent răspuns: petre32 , utilizator 22:50, 6 Decembrie 2010
Daca contractul nu a fost incheiat pe o perioada determinata de timp (2 ani, 1 an) atunci aveti dreptul sa reziliati cu preavizul din contract. Si aveti obligatia sa platiti pana la acea data.
Deci de la data depunerii cererii, contractul se va derula inca cele 30 zile de preaviz, si tot pana la acea data trebuie sa achitati serviciul.
Deci nu sunteti constrans cu nimic, contractul inceteaza dupa cele 30 zile, timp in care ambele parti trebuie sa isi indeplineasca obligatiile, de punere la dispozitie a serviciului respectiv de plata.
Va multumesc pt raspuns. Contractul a fost incheiat pe o perioada nedeterminata..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Modificare / reziliere contract rcs rds georgebogdan georgebogdan Buna ziua. M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)