avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general accident
Discuție deschisă în Contabilitate în general

accident

am avut si eu un accident ieri cineva nu a pastrat distanta regulamentara si s a tamponat in mine... a fost si o victima bunicul meu a fost transportat la spital pt niste dureri la piept si spate...i a dat drumu acasa si tratament 7 zile... domnul care m a tamponat are asigurare la euroins... nici un sevice din oras nu vrea sa ma primeasca cu asigurare de la ei k sunt rauplatnici si nici nu vor sa auda de euroins... eu ce pot face ca sa imi repar masina repede si calumea?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 08:16, 7 Decembrie 2010
Buna ziua !
Cred ca in asemenea situatie , termenul de repede nu- si are locul.
Va sfatuiesc sa sesizati ANPC, in sensul in care euroins nu va intocmeste dosar de daune si nu va asigura reparatia autovehiculului si deasemeni, sa introduceti o actiune in despagubiri firmei asiguratoare si vinovatului.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire daune la euroins (fostul asitrans) m_3 m_3 Buna ziua. Iata si problema mea: acum doua saptamani mi-a fost lovit autoturismul parcat regulamentar de catre o persoana care are RCA-ul la Euroins, fostul ... (vezi toată discuția)
Dilema despagubire rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Astazi am fost la un centru de daune, unde un constatator Euroins mi-a constatat daunele/avariile spatelui masinii mele, dupa ce am fost lovit in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa Andrei86X Andrei86X Buna seara. As dori sa ma ajutati cu un sfat la cele de mai jos. In data de 15/05 la orele 17.00 am produs un accident din culpa (nu am pastrat distanta ... (vezi toată discuția)