avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

raspuns

ce este tradivitatea?
Cel mai recent răspuns: Elena Zodila , Avocat 13:50, 7 Decembrie 2010
nimic.
daca e vb de tardiv, e "prea tarziu"
De exemplu, daca trebuia sa depuneti un act intr-un anumit termen, sa zicem 15 zile si il depuneti intr-a 16-a, va fi respins ca introdus tardiv.
tardivitatea in termenul legal al legii juridic vorbind .va multumesc
Inseamna ca termenul limita stabilit de lege a fost depasit. Iar o cerere formulata dupa acest termen este repinsa ca tardiva.
Trebuie sa cautati si sa gasiti motive in aparare cu privire la situatia respectiva, dar cred ca veti avea nevoie de ajutor din punct de vedere juridic.

Av. Zodila Elena
www.onlinelawyer.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanţa mi-a respins contestația în anulare, admiţând excepția ... amad amad Instanţa mi-a respins Contestația în anulare, admiţând excepția tardivității, invocată de intimată sub următorul motiv: „Termenul de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Testament cu uzufruct viager efigia efigia Buna ziua socrul meu a facut sotiei lui , care nu este si ea propietar al imobilului testament cu uzufruct viager dar in acelasi testament se specifica ca mai ... (vezi toată discuția)
Urgent ! am nevoie de decizia iccj 3886/09.11.2006 natalia_28gl natalia_28gl Are cineva aceasta decizie ICCJ nr.3886/09.11.2006? Caut pe internet si nu gasesc.am cautat si pe site-ul inaltei curti. Va rog sa ma ajutati. Multumesc ... (vezi toată discuția)