avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CE INTERESANT SE CALCULEAZA PLATA APEI CALDE IN CLUJ ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CE INTERESANT SE CALCULEAZA PLATA APEI CALDE IN CLUJ NAPOCA!

Apa calda se plateste o data ca apa rece pana intra in centrala de termoficare si a doua oara se plateste ca apa calda cand iasa din centrala de termoficare.
Ca exemplu real: in luna octombrie am consumat 5 mc apa calda care au fost platiti astfel: 5 mc apa rece + 5 mc apa calda. Pe langa acestea am platit si 5 mc care a fost consumul de apa rece. In concluzie am platit intr-un final 10 mc apa rece si 5 mc apa calda.
Vi se pare normal???
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:57, 7 Decembrie 2010
meli_emilia a scris:

Ca exemplu real: in luna octombrie am consumat 5 mc apa calda care au fost platiti astfel: 5 mc apa rece + 5 mc apa calda. Pe langa acestea am platit si 5 mc care a fost consumul de apa rece. In concluzie am platit intr-un final 10 mc apa rece si 5 mc apa calda.

Sunteti in eroare ati platit strict incalzirea a 5 mc apa rece
Solicitati-i explicatii administratorului. Cereti-i factura. Poate este vorba de canalizare apa uzata a carei cantitate (in Bucuresti) este egala cu m.c. apa rece pentru preparare apa calda.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
LocatarB, utilizator
@meli_emilia
Da, este normal, numai ca dv. nu ati inteles exact ce vi s-a explicat.
Mai incerc eu aici.

Dv. platiti 10 mc de apa, ca apa rece, din care 5 mc sunt utilizati la prepararea apei calde.
In rubrica de apa calda platiti numai pretul agentului termic, adica numai pretul gcal care incalzeste cei 5 mc de apa rece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret apa calda/apa rece in brasov medeus83 medeus83 1.as dori sa stiu de unde pot afla pretul corect al apei calde de care beneficiez.locuiesc intr-un apartament cu centrala de bloc si platesc aproximativ 20 ron ... (vezi toată discuția)
Contributie canalizare ContSters61266 ContSters61266 in factura emisa de apanova exista si o rubrica de \"canalizare apa calda\", a carei valoare se imparte conform legii 230 si hg 1588. desi aveam consum 0 la ... (vezi toată discuția)
Calcul apa marianionescu1 marianionescu1 Buna ziua, Imi poate spune cineva daca exista o formula de calcul a apei reci ? Dar a apei calde? Si care-i/-s? M-ar interesa in sectorul ... (vezi toată discuția)