avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Actualizare declaraþie de avere
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Actualizare declaraþie de avere

Vă salut! Aş dori să ştiu dacă este obligatorie modificarea imediată a declaraţiei de avere, având în vedere că am cumpărat un nou imobil, la două săptămâni după completarea declaraţiei?! Vă mulţumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
nickro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 23:49, 7 Decembrie 2010
Din legea 176/2010 nu rezulta o astfel de obligatie.
Art 4, alin. 2 din lege prevede ca "Persoanele prevăzute de prezenta lege au obligaţia să depună sau să actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese anual, cel mai târziu la data de 15 iunie. Declaraţiile de avere se întocmesc după cum urmează: pentru anul fiscal anterior încheiat la 31 decembrie, în cazul veniturilor, respectiv situaţia la data declarării pentru celelalte capitole din declaraţie, potrivit anexei nr. 1"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Declaratia de avere si declaratia de interese lisav lisav Buna ziua, Sunt functionar public-Resurse umane si am primit prin Dispozitia primarului atributii referitoare Declaratiile de avere si interese ale ... (vezi toată discuția)