am beneficiat la 1 0ctombrie 2009 de prevederea din art 167.1 a legii19/2000 de 1/3 din totalul de 100% de care beneficiam din majorarea pentru grupa1 si 2 , iar in lege se prevedea ca cele 2/3 ar trebui sa se acorde la 1 ianuaria 2011 deci peste citeva zile daca nu se adopta noua lege a pensiilor ce e previzibil ar trebui sa ni se acorde automat .NU? In noua lege se prevede in continuare acest lucru dar nu se spune de data cind s-ar putea acorda acest drept
Nu vreau sa contrazic pe nimeni,dar dupa toate datele care sunt prevazute in lege eu inteleg ca diferentele atat pentru gr.1 cat si pentru gr.2 se vor da cu data de 01/01/2011.bine inteles daca se promulga legea si daca nu mai vine Guvernul ca de obicei cu o alta prorogare.Ramanem in asteptare.O seara buna tuturor.
dupa cum se vede clar nu mai sunt conditii care sa impiedice intrarea in vigoare a proiectului de lege a pensiilor, nici la Curte si nici la Presedintie, astfel ca avand in vedere prevederile art.169 lit. a) al proiectului de lege unde se dispune ca legea 19/2000 cu modificarile si completarile ulterioare se abroga, nu mai este eficient sa fie abordate subiecte din legislatia actuala decat in masura in care anumite prevederi si demersuri juridice pot produce efecte pana la aceasta data.
Dupa inversunarea actuala ar insemna sa fim cumva prea naivi sa ne asteptam la rasturnari spectaculoase sau la prorogarea termenului de intrare in vigoare.
Dar cine stie!
Consider ca sa strecurat o eroare,la art.169 din proiect nu se prevede nici abrogarea leg.19/2000 si nici nu are lit.a.abrogarea leg.19/2000 e prevazuta la art.201 din proiect.
pai daca nu se promulga actuala lege ramine legea 19/2000 care prevede clar ca se da restul la 1 ian 2011 asa ca e mai bine cu cea veche.vom vedea ca astia sint imprevizibili te poti astepta la orice. RUSINE.
Legea nr. 263/2010
N.BELLU
Sant nascut in anul 1948 si m-am pensionat la limta de varsta pe 01 iunie 2008(am avut reducere pt. 20 ani de Gr.2 de munca ).Ce trebuie sa fac pt. aplicarea ... (vezi toată discuția)