Am o reala problema.Acum cateva luni,vroiam sa fac un imprumut bancar.O cunostiinta,auzindu-ma ca am nevoie de bani si ca am un venit mic,mi-a prezentat pe cineva care s-a oferit sa-mi faciliteze un imprumut.Persoane respectiva mi-a intocmit carte de munca si adeverinte de venit in fals,si am obtinut credit de la 3 banci.o suma destul de mare cca 1miliard de lei vechi din care am dat un comision persoanei "binevoitoare".Problema e urmatoarea...nu mai lucrez,deja am intarziat o luna cu plata ratelor si ma gandesc ca o sa se descopere falsul. Propietati nu am...nu stiu daca bancile m-ar putea executa silit pt ca repet nu am nici un fel de propietati..bunuri mobile sau imobile.Penal ce pot pati avand in vedere cele de mai sus.in speranta unui raspuns si a unor eventuale sfaturi,va multumesc
Depinde si ce acte ai semnat, daca iti iei aparator sau nu...
In toate cazurile, de partaj se poate vorbi in cazul aratat... Daca va casatoriti si luati bunuri in comun...
De asta ma tem dosar penal pedeapsa cu suspendare sau mai cine stie ce..Iti multumesc mult pentru raspuns..Doamne ajuta ce o fi o fi si daca e nevoie de aparator imi iau asta e..numai sa scap.#-o:(
Eu am semnat doar contractul normal de imprumut bancar si asigurarea pe care o fac ei obligatorie si chitanta ca am ridicat banii..atat...Din raspunsul dvs. am inteles ca daca ma casatoresc in iulie anul acesta si apoi sotul meu cumpara un apartament pe numele lui firma de recuperare ..poate cere partaj in instanta in timpul casatoriei ca ei sa isi ia suma de 200 de milioane pe care eu o datorez? Si aceasta intrebare cu imobilul ma framanta la fel ca si inchisoarea sau pedeapsa cu suspendare.Va implor sa imi raspunde-ti ...Va multumesc pentru raspunsul anterior..Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti pentru ca faceti un bine oamenilor.
:offtopic: Nu mai scrieti mesaje consecutive; editati-l pe cel anterior. Multumesc.
sunt la moda chestiile astea ..... imi pare rau ca n-am putut sa fac si eu din cauza ca am doar 22 de ani si .... cika ....sunt prea mic ... dar am vrut sa fac si eu ... si sa trec casa pe numele lu' sormea .......si akum sa va povestesc ..... am un preten care a facut de 12 .000 de euro ... si i-a luat comision 6.000 de euro respectivu' care l-a trecut pe o ''sc'' falsa... de la marea banca BCR ....si bineinteles ca el n-a platit ....si a jucat toti banii la ruleta :D dar asta nu conteaza .... si nu are ce sa-ti faca ..... absolut nimik .... daca nu ai ceva pe numele tau ....nu are ce sa-ti faca ....dar treaba sta in felul urmator .... nu poti sa mai ai nimik pe numele ...tau ....si nu poti nici sa te casatoresti....pt ca bunurile . dobandite alatuturi de sotia ta vor fi si ale tale si va fi grav ...... si ai face bine .... sa nu mai stai la adresa de buletin ca ... sa nu poti primi nici citatiile de la tribunal ...ca sa nu te prezinti ... ca din cate stiu eu ....treburile astea nu se pot judeca in lipsa ...asha ca makar nu ai luat mai multi bani ca sa poti sa te bucuri de ei ...sau sa incepi o afacere ...din care sa scoti profit :) si cu timpu sa achiti .... datoria .... si una peste alta eu ma chinui de o luna sa obtin ...un credit cu actre in regula si aproape toate bancile ma resping .... ca cika firma la care lucrez are decat doi angajatzi pe cartea de munka si normal trebuia sa aibe peste 20 de angajatzi ca sa imi akorde 3000 de euro ..... am fost la raiffaisen, bcr piraeus bank si city bank si peste tot nu m-au aprobat cu acte in regulaaaaaa orikum sunt niste excroci la tv arata niste reclama si cand te duci akolo e cu totu' altceva ...... sperrr sa primeasca cat mai multe tzepe bancileeeeee mama lor ... bancile sunt ''camatarie legala ''!!!!
si mai am si eu intrebare ...cati bani tre' sa pletec la un notar ca sa trec ....o casa care este pe numele meu si a lu' sora mea .... jumate jumate ...sa-i cedez ei si jumatea mea ?...... cam ce suma tre; sa pltesc la notar sau cum se procedeaza ?
Furt identitate
ionutcn
Ma numesc ionut c n, sunt din pitesti, arges, si, tocmai am aflat ca cineva s-a folosit de identitatea mea in vederea obtinerii unui credit bancar de 2000 euro ... (vezi toată discuția)