Vreau si eu o parere de la un avocat :
Zilele trecute ,in fata blocului nostru s-au taiat cauciucurile la o masina.Noi nu am stiut nimica pana cand,intr-o zi a venit politia sa audieze vecinii.A venit si la mine si a spus ca s-au spart cauciucurile si sa zic daca a fost blocata intrarea la bloc. Eu ca sa ii ajut am spus ca intr-o seara a fost o masina parcata la intrare dar eu am iesit cu masina mea rugand un baiat care trecea pe drum sa ma coordoneze,EU NESTIIND DATA IN CARE S-A INTAMPLAT FAPTA.Dupa ce am declarat asta ,la ceva zile ma trezesc la usa cu 2 politisti care mi-au adus o citatie in care se cere sa ma prezint la ei ca persoana in cauza.Am fost. Au spus ca ma vor suna.
Vrei sa faci un bine si ei te afunda pe tine!
Ce sa fac?
Deci ca faptuitor....Si presupun ca ati declarat ceea ce ne ati aratat si noua,adica ca nu aveti de-a face cu aceasta fapta?Stati linistit.Daca va mai cheama le spuneti ca nu mai aveti nimic de declarat ,si nu veti mai declara nimic,in acest sens invocand prevederile art.70 cod procedura penala.Mult zgomot pt.nimic-asta in cazul in care ati fost sincer.Pe ce coala ati dat declaratia-pe coala alba sau tipizata?