avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere

Vreau si eu o parere de la un avocat :
Zilele trecute ,in fata blocului nostru s-au taiat cauciucurile la o masina.Noi nu am stiut nimica pana cand,intr-o zi a venit politia sa audieze vecinii.A venit si la mine si a spus ca s-au spart cauciucurile si sa zic daca a fost blocata intrarea la bloc. Eu ca sa ii ajut am spus ca intr-o seara a fost o masina parcata la intrare dar eu am iesit cu masina mea rugand un baiat care trecea pe drum sa ma coordoneze,EU NESTIIND DATA IN CARE S-A INTAMPLAT FAPTA.Dupa ce am declarat asta ,la ceva zile ma trezesc la usa cu 2 politisti care mi-au adus o citatie in care se cere sa ma prezint la ei ca persoana in cauza.Am fost. Au spus ca ma vor suna.
Vrei sa faci un bine si ei te afunda pe tine!
Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:11, 10 Decembrie 2010
Sarcina probatiunii in astfel de situatii,cade in sarcina orgenelor de urmarire penala,deci cei de la politie trebuie sa faca dovada acuzatiilor care vi se aduc.
Ar fi bine,daca aveti posibilitati sa apelati la sprijinul unui avocat,cu care veti stabili si straegia apararii,daca va fi cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa - plangere penala depusa in 2012 laur2013 laur2013 am depus o plangere penala inca din decembrie 2012 si nici pana in prezent nu am primit raspuns oficial definitiv,am fost sa ma interesez de acel dosar si mi ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa daca cei de la politie nu imi elibereaza copii xerox dupa actele existente in dosar? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Sunt parte vatamata intr-un dosar aflat in acest moment la politie si am facut o cerere scrisa prin care solicit eliberarea unor copii xerox a actelor ... (vezi toată discuția)
Distrugere autoturism art 217 cp Doina2010 Doina2010 Pe 3 oct. 2011, in jurul orei 13.00 am parcat reglementar autoturismul personal pe str. Mr. Alex. Campeanu, in dreptul nr. 1. Pentru ca intre masina mea si ... (vezi toată discuția)