avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie executare silita imobiliara
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie executare silita imobiliara

Va rog ajutati-ma cu un sfat. Am primit o somatie de la executorul judecatoresc acasa in care precizeaza ca daca nu achit debitul va proceda la urmarirea silita a apartamentului care este al meu si al sotiei, e bun comun, iar executorum in somatie a aratat ca a trecut somatia in CF apartamentului , un CF cu un alt numar decat cel in realitate si a aratat ca va executa apartamentul proprietatea mea, dar e bun comun, nu numai al meu. Problema e ca el imi spune ca am de achitat o anumita suma de pe biletul la ordin, dar in realitate acea suma e achitata aproape in totalitate. Ce pot face? pot formula o contestatie la executare in care sa precizez ca apartamentul e bun comun si ca trebuie incetata executarea fiindca suma e achitata in totalitate? Datoria e pe numele firmei pe care o am dar m-a trecut debitor si pe persoana fizica. Nu exista regula ca mai intai trebuie urmarite bunurile proprii si apoi bunurile comune in masura in care suma nu acopera creanta ce constituie debit?
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
vali_ned, utilizator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 19:27, 12 Decembrie 2010
pai in cazul asta , daca executorul se vrea batos...ii dai in cap in instanta. La primul act de executare trantesti opozitia la executare. Repet...trebuie 100% sa-ti faca somatie cambiala. Multi nu o fac.....
Ai contractul, ai facturi, ai op-uri prin care ai facut platile...deci nu ar trebui sa fie probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executare MariS19 MariS19 buna, ma poate ajuta cineva cu un sfat referitor la o contestatie la executare. Sunt garant avalist, s-a incuviintat inceperea executarii impotriva mea in ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat intr-un folosit intr-un contract de credit in care nu exista acest mod de garantare papati papati Buna ziua, sunt 3 BO emise de o societate comerciala si avalizate de asociati, completate de catre banca si cerute a fi executate impotriva avalilor, deoarece ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare bilet ordin Cristianna Cristianna Buna ziua!Societatea noastra a refuzat un bilet la ordin din lipsa de disponibil.Ulterior am achitat partial prin compensare.Am vazut pe portal ca debitoarea a ... (vezi toată discuția)