Silviana a scris:
Bineinteles ca ma numar printre plaiesi!
Bineinteles ca am depus contestatie, iar tanti aia de la secretariat, care cica e sefa secretarelor mi-a zis ca ce e asa mare problema ca au afisat 15 minute o lista gresita, apoi au corectat-o?!?
Bineinteles ca la mine din 8 s-a facut 4 si iacata ca am ajuns in barca cu cei 99 de respinsi. Asta in conditiile in care am predat 8 pagini la materia respectiva si am rezolvat speta in totalitate, conform baremului.
Plaiesilor, va intreb, care-i treaba? se razbuna pe noi pt ca nu se mai tin alegerile si dl. iordachescu, dl. dragne & co nu mai au sansa de a ne conduce?! sau e pur si simplu un razboi intern sau chiar asa stupizi suntem si putem crede varianta servita de tanti secretara anume ca softul in care s-au introdus notele le-a schimbat, nu stim anume cum?!
Razboi intern?!
Razboi intern, cu victime colaterale in persoana celor care cotizeaza intru buna functionare a Barului?
Consider ca e ceva mult mai simplu, nimic anticipat si absolut intamplator. E simplu. Nu gandesc.
Daca ii intrebi, ar afirma probabil ca au sediul pe malul Senei si nu al Dambovitei.
Deontologic corect si de bun simt, legal si cum mai doriti ar fi fost ca in cazul modificarii listei initiale, sa se fi afisat, in paralel, lista initiala precum si lista modificata.
De unde stiu dansii ca prima lista a fost gresita in ipoteza in care lista pe care o afiseaza se schimba intr-un termen atat de scurt?