avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... rezultatele de la definitivat 2008 sunt online
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

rezultatele de la definitivat 2008 sunt online

astazi s-au afisat rezultatele la examenul de definitivat, sesiunea martie 2008, le puteti gasi aici:

[ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: lori2007 , utilizator 14:29, 1 Aprilie 2008
Silviana a scris:

Bineinteles ca ma numar printre plaiesi!

Bineinteles ca am depus contestatie, iar tanti aia de la secretariat, care cica e sefa secretarelor mi-a zis ca ce e asa mare problema ca au afisat 15 minute o lista gresita, apoi au corectat-o?!?

Bineinteles ca la mine din 8 s-a facut 4 si iacata ca am ajuns in barca cu cei 99 de respinsi. Asta in conditiile in care am predat 8 pagini la materia respectiva si am rezolvat speta in totalitate, conform baremului.

Plaiesilor, va intreb, care-i treaba? se razbuna pe noi pt ca nu se mai tin alegerile si dl. iordachescu, dl. dragne & co nu mai au sansa de a ne conduce?! sau e pur si simplu un razboi intern sau chiar asa stupizi suntem si putem crede varianta servita de tanti secretara anume ca softul in care s-au introdus notele le-a schimbat, nu stim anume cum?!

Razboi intern?!
Razboi intern, cu victime colaterale in persoana celor care cotizeaza intru buna functionare a Barului?
Consider ca e ceva mult mai simplu, nimic anticipat si absolut intamplator. E simplu. Nu gandesc.
Daca ii intrebi, ar afirma probabil ca au sediul pe malul Senei si nu al Dambovitei.

Deontologic corect si de bun simt, legal si cum mai doriti ar fi fost ca in cazul modificarii listei initiale, sa se fi afisat, in paralel, lista initiala precum si lista modificata.
De unde stiu dansii ca prima lista a fost gresita in ipoteza in care lista pe care o afiseaza se schimba intr-un termen atat de scurt?

:)):)):))
Hai sa spun poveste...
Acu vreo 1,5 anisori ma dusei la ASE, o minunatie de scoala... ma dusei sa vaz daca a intrat in ucenicie o prietena bune de-ale mele... ma dusei cu sora-sa! Toamna, zi frumoasa... fata intrase fara taxa de platit... minunat! Zicem: hai sa bem o bere in cinstea ei!
Era, e drept, in mijlocul zilei, da' am zis sa ne amintim de vremuri studentesti cand mergeam la 12 la o bere si la 3 faceam referate... :D:"> Sora, fata faina, zice: fac o poza, i-o trimit sor-mii, sa se vada si ea castigatoare! :P
Ne intoarcem la panou, face poza, apoi vine o tanti tocmai cand sa plecam spre berea pe care deja o simteam in gura si schimba listele!!! :)) Sub nasul nostru, se arata minunea: nu mai era ucenic fara taxe, trebuia sa contribuie... B-)
Tu stii cat as fi vrut dosarul asta? Pe bune... N-a mai vrut, oamenii s-au calmat dupa cateva zile de nervi si stres...

Ei, acu' mai faina: sa se mai si tipe secretara la voi... jenant. macar atunci am vorbit pe-acolo, prin birourile conducerii cu rectori si decani... Am varsat nervi, am amenintat...
Da' sa nu aiba bunul simt sa trimita listele corecte...
Cum si-au dat seama, asta e miracolul... Daca greseala nu e umana, eu nu vad sa-si dea seama! :-/ Si asa de repede! :O Ca sa vezi cum merg de iute neuronii omului, aproape sunt strabatuti de informatie ca si circuitele computerului, astfel ca i-au trebuit doar 15 minute creierului uman sa verifice listele... :))

Oricum, veniti la adunarea barului sa va exprimati parerile... Nu ratati marea unire... a mintilor luminate... Nu lipsiti, macar pentru ca se fumeaza in draci pe holurile Salii Palatului si se barfeste de asemenea... :D
Prevad la adunatur...adunare, ei, scuze, cum 99 de oameni tipa ref. procedura, si cateva moace cu urme de perna pe fata le indica foarte concis cateva articole din Lege si Statut conform carora pot depune contestatie :))

Cand se va propune ca respectivele lucrari sa fie corectate, cum consider caeste normal si de bun simt, in prezenta petitionarului, contestatorului, plaiasului, contribuabilului, clientului (barului), vor constitui o alta adunare, poate vor avea norocul sa fie chiar una EXTRAORDINARA, in cadrul careia se va ajunge la concluzia ca: "Respinge cererile de reexaminare ale candidatilor in prezenta acestora deoarece acest procedeu nu este prevazut in regulamentul de concurs".

Si atunci ridica-se-va un paj si va sublinia catre multimea inversunata: "A zis!"
Asa... adevar grait-ai!
Dar vezi ca in mesajele anterioare ai scris bar cu b mare si nu mi-a placut. Ai grije! :P

Referitor la marea adun... o sa fie iara oameni care sa se dea cu capul de pereti, improscand sange, iar consilierii vor exclama naiv: uite tantari! :))
Ce alta adunare, se va vota pe loc sau se va ignora pe loc... #-o Pai acum vreo doua adunari ne-a numara la voturi pana le-a iesit cat voiau. Bine, sa nu crezi ca oamenii au mai lasat din maini jos, nu... Da' au numarat o tabara x 2 si cealalta din 2 in 2... :((

Pe fata, fara jena... Si sa vezi cum mai pleaca un consilier sau altul din adunatu... ca se simte jignit!!! X-(
Corect Liliana, imi cer scuze pentru eroarea strecurata in posturile anterioare referitor la denumirea barului.

In alta ordine de idei, daca analizam putin situatia prin prisma cerintelor ref. spetele date la examen, constatam ca s-a solicitat si expunerea, pe langa argumentarea solutiei, si a modului in care se va pronunta instanta.

Aceasta cerinta, presupune un raspuns simplu si evident : "Cum vrea ea".
E bataie de joc sa te subrogi instantei de judecata, sa dai o speta a carei finalitate va fi pana la urma nu cum ar dispune instanta, ci cum ar dispune barul.
Asta nu mai e barem, pana la urma si barul banuieste ce ar dispune instanta.

Trebuie analizat rationamentul celui care rezolva o speta, nu trebuie punctat sau depunctat acesta pentru ca ar fi ajuns la o solutie a instantei pe care nici cei din comisia de examinare nu o cunosc. Dar o banuiesc, se pare.

"Am zis!"

Alte discuții în legătură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)
Primire examen definitivat Valentina Curosu Valentina Curosu IMi spune si mie cineva, ce imi trebuie pentru primire la examenul de definitivat, o simpla recomandare sau contractul propriu-zis cu avocatul la care m-am ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)