avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... rezultatele de la definitivat 2008 sunt online
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

rezultatele de la definitivat 2008 sunt online

astazi s-au afisat rezultatele la examenul de definitivat, sesiunea martie 2008, le puteti gasi aici:

[ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: lori2007 , utilizator 14:29, 1 Aprilie 2008
Sunt siderat de rezultatele afisate, nu stiu ce se intampla in acest barou, pe ce criterii sunt corectate lucrarile si cine oare le corecteaza, mi-as dori ca cei ce corecteaza sa fie si ei supusi unor verificari, sa vedem ce scriu ei. Corect ar fi ca aceste examene fie ele de intrare sau de definitivat sa fie sustinute in fatza unei comisii alcatuite din cadre didactice din div fac de drept. Am vazut av. stagiari in fatza instantelor care sustineau cauze intr-un mod mai mult decat profesionist, oameni dedicati acestei profesii, pregatiti din toate pct. de vedere si cand te uiti pe lista cu rezultate sunt respinsi, sau au niste medii de ramai mut de uimire.
Poate voi cei mai tineri sa reusiti sa schimbati ceva in acest barou buc.
am o mare rugaminte la tine.....spune-mi te rog cum pot vedea rezultatele la definitivat martie 2008....
nu merge adresa de mai sus...ma poti ajuta?
[ link extern ]

Astea sunt rezultatele finale (dupa contestatii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opiniile celor respinsi la examenul de admitere in avocatura sesiunea noiembrie 2007 alex198081 alex198081 Buna seara, Care este parerea voastra, de fapt a celor care au fost respinsi la acest examen? (vezi toată discuția)
Primire examen definitivat Valentina Curosu Valentina Curosu IMi spune si mie cineva, ce imi trebuie pentru primire la examenul de definitivat, o simpla recomandare sau contractul propriu-zis cu avocatul la care m-am ... (vezi toată discuția)
Ganduri despre admitere, definitivat si profesia de avocat, barou si inppa. dan_cdp dan_cdp Intr-adevar, examenul de admitere in avocatura, in Bucuresti, are uimitor de multi candidati admisi. Cred, din ce in ce mai mult, ca examenul de admitere in ... (vezi toată discuția)