avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oare e prea mult?????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oare e prea mult?????

o intrebare....


cum as putea sa ma impac cu aceasta persoana????un act notarial sau ceva?????si daca se poate stii cam ce ar trebui scris in act .........urgent va rog...


multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
coroiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 20:45, 13 Decembrie 2010
Daca asa faceti nu ma mira..pentru ca din practica doar rezulta bancurile cu politisti, blonde etc!!din pacate va cam faceti de rusine prin postarile dvoastra! iar asta nu face decat sa mai adauge cate un "banc" la renumele deja creat!
Observ ca aveti oricum mari dificultati si in a purta un dialog coerent!
Legat de prietenul meu nu cred ca are treaba cu discutia de mai sus, iar ceea ce comentati dvoastra la adresa lui este pur fabulatie!
Pentru cei care sunt platiti din bani publici mi se pare de rasul lumii sa se manifeste prin violenta sau in cazul dvoastra prin necunoaștere(ca sa nu ii spunem altfel)!!
Ultima modificare: Luni, 13 Decembrie 2010
ContSters152830, utilizator
dumneavoastra va manifestati ``nebuniile`` pe acest forum.,nu eu.

succes in astepatere,sunt curios cum e acolo.sper ca rau :D ...minciuna se oedepseste :D
Daca sunteti atat de curios este foarte posibil sa si aflati! Mai ales ca sunteti si nabadaios!
Daca eu imi manifest nebunia dvoastra va manifestati lipsa de cunostinte!:((
Si eu cred ca aceasta comportare nu este demna de un militar,dar aceasta excede problema si intrebarea user-ului.
Din punct de vedere juridic oamenii se pot impaca si astfel situatia se rezolva prin inlaturarea raspunderii penale.
Din punct de vedere al despagubirilor civile,nu le pot evalua,nefiind stomatolog,dar exista si anumite daune morale fata de suferinta produsa partii vatamate,dar si acestea ulterior pot fi din nou dezbatute intr-un proces civil.
frank_kvitta a scris:

Arama a scris:

De ce sa ii dea banii? Ca sa musamalizeze cazul? Un astfel de caracter nu este potrivit pentru armata!
Deci..nu ii dati nici un ban! Lasa-ti mai bine sa va faca plangere..sau daca ar fi destept v-ar lua si banii si ar depune si plangerE!!
Cum sa afirmati ca dantura l-a costat doar 2000 ron?mhh




impacarea se face la notar.
cum Doamne fereste sa lase sa-i faca plangere?Dumneavoastra ganditi?





Ceea ce a raspuns frank_kvitta este perfect legal si asta era si intrebarea user-ului, noi cei care am raspuns mai sus si am sfatuit userul sa dea banii pt a se impaca cu victima avem cunostinte juridice si nu am fi zis asa ceva pt "a se musamaliza" cazul. Totul este perfect legal, impacarea partilor este reglementata de lege si intr-adevar se face la notar, deci nu are cum sa mai depuna plangere dupa aceea, odata ce partile se impaca, victima nu mai are dreptul la plangere. Exista aceasta impacare deoarece sunt foarte multe dosare de acest fel in instanta si faptele care permit impacarea nu prezinta un pericol social ridicat (exceptie cateva infractiuni , de exemplu violul, in care impacarea este posibila pt alte motive). Si pierdeti din vedere un detaliu, impacarea partilor nu e obligatorie ci numai victima poate acepta sau nu acest demers. De asemenea victima poate cere orice suma pt impacare, fatuitorul acceptand sau nu oferta. Aici nu judecam daca fapta este sau nu demna de un militar ci raspundem intrebarilor si oferim consiliere, TOTUL CONFORM LEGII.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat , va rog raducuu raducuu buna ziua, am nevoie de un sfat va rog frumos .. sa va povestesc depre ce este vorba. un prieten de-al meu a fost taiat pe fata de un vecin , a facut ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava justis justis in caz de vatamare corporala grava se poate da ca pedeapsta inchisoare cu suspendare? Sau mai bine zis care poate fi pedeapsa minima? Poate exista impacarea ... (vezi toată discuția)
Pierderea a 2 dinti- nup susp3kt susp3kt De curand am fost lovit in fata de un individ ,toata aceasta actiune terminandu-se cu pierderea a doi dinti.Am fost la politie sa depun plangere dar ... (vezi toată discuția)