frank_kvitta a scris:
Arama a scris:
De ce sa ii dea banii? Ca sa musamalizeze cazul? Un astfel de caracter nu este potrivit pentru armata!
Deci..nu ii dati nici un ban! Lasa-ti mai bine sa va faca plangere..sau daca ar fi destept v-ar lua si banii si ar depune si plangerE!!
Cum sa afirmati ca dantura l-a costat doar 2000 ron?mhh
impacarea se face la notar.
cum Doamne fereste sa lase sa-i faca plangere?Dumneavoastra ganditi?
Ceea ce a raspuns frank_kvitta este perfect legal si asta era si intrebarea user-ului, noi cei care am raspuns mai sus si am sfatuit userul sa dea banii pt a se impaca cu victima avem cunostinte juridice si nu am fi zis asa ceva pt "a se musamaliza" cazul. Totul este perfect legal, impacarea partilor este reglementata de lege si intr-adevar se face la notar, deci nu are cum sa mai depuna plangere dupa aceea, odata ce partile se impaca, victima nu mai are dreptul la plangere. Exista aceasta impacare deoarece sunt foarte multe dosare de acest fel in instanta si faptele care permit impacarea nu prezinta un pericol social ridicat (exceptie cateva infractiuni , de exemplu violul, in care impacarea este posibila pt alte motive). Si pierdeti din vedere un detaliu, impacarea partilor nu e obligatorie ci numai victima poate acepta sau nu acest demers. De asemenea victima poate cere orice suma pt impacare, fatuitorul acceptand sau nu oferta. Aici nu judecam daca fapta este sau nu demna de un militar ci raspundem intrebarilor si oferim consiliere, TOTUL CONFORM LEGII.