La acest moment restituirea taxei de poluare platita dupa 15 febr 2010 se recupereaza doar daca ati platit-o intr-un judet unde Curtea de Apel admite astfel de cereri.
Buna,
Imi puteti spune, va rog, daca Curtea de Apel din Suceava permite recuperarea taxei de mediu? Mentionez ca am platit taxa in data de 4.12.2010?
O colega de-a noastra av. Cristina Serghie, care scrie pe forum, e din Moldova si cunoaste aceasta practica.
Din cate am aflat taxele platite acum in Suceava se restituie de Curtea de Apel, aceasta fiind una dintre putinele instante care admite astfel de cereri,dar intrebati-o si pe ea.
Da. La Curtea de Apel Suceava s-au cistigat procese avind ca obiect taxa de poluare. Ar fi indicat sa te grabesti si sa depui contestatia la AFP Suceava in termen pentru a scapa de problemele privind nedepunerea in termen a contestatiei.#-o
Da. La Curtea de Apel Suceava s-au cistigat procese avind ca obiect taxa de poluare. Ar fi indicat sa te grabesti si sa depui contestatia la AFP Suceava in termen pentru a scapa de problemele privind nedepunerea in termen a contestatiei.#-o
Imi puteti spune ce trebuie sa contina, sau sa imi dati un exemplu de contestatie ce trebuie depusa la AFP? Va rog daca puteti sa imi recomandati un avocat din Suceava ce se ocupa cu asemenea procese. Va multumesc frumos.
Nu trebuie contestata chitanta de plata in 30 de zile ,aveti timp 5 ani!
Trebuia contestata decizia de calcul in termen de 30 de zile in cadrul unui alt tip de actiune!
Sfatul meu este sa apelati la un av de acolo care cunoaste acest gen de actiuni si reprezinta clientii in sala de judecata.
Stimata doamna avocat, ce parere aveti despre natura juridica a deciziei de calcul al taxei de poluare ? Este act administrativ fiscal si din aceasta cauza trebuie contestat conf. art 205 CPF ?
In cazul in care veti formula un raspuns, va rog sa il motivati.